Ja bom vidu kdaj se bom lotu tega, ker trenutno sem v procesu kupovanja auspuha
Megane II 1.9dci Privilige Lux [vran22]
Re: Megane II 1.9dci Privilige Lux [vran22] -> CARBON STYLE
Pa bucika da jo našpikam če se bo upirala 
Zadnjič spremenil iRenault, dne 24 Apr 2012, 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
tako je.. drugač pa parkrat nazaj dvigneš oz. odlepiš nazaj pa popraulašiRenault napisal/-a:Pa bucika da jo našpikam če se bo upirala
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Ma k bi ti mene poznal bi reku pust pa pel nekomu.vran22 napisal/-a:tako je.. drugač pa parkrat nazaj dvigneš oz. odlepiš nazaj pa popraulašiRenault napisal/-a:Pa bucika da jo našpikam če se bo upirala.. pa ne rabiš nič bucike
Vrjamem da bom rabu še marsikej druzga kt sam fen pa buciko da bo to nekak zgledal
Ampak, se bom že potrudu pa naredu tko kt treba (upam)
tut js sm mislu da bo slabš izpadl.. Drugač pa ti nardijo fantje to že za 30€ (Artistic Studio v Laškem)iRenault napisal/-a:Ma k bi ti mene poznal bi reku pust pa pel nekomu.vran22 napisal/-a:tako je.. drugač pa parkrat nazaj dvigneš oz. odlepiš nazaj pa popraulašiRenault napisal/-a:Pa bucika da jo našpikam če se bo upirala.. pa ne rabiš nič bucike
Vrjamem da bom rabu še marsikej druzga kt sam fen pa buciko da bo to nekak zgledal
Ampak, se bom že potrudu pa naredu tko kt treba (upam)
Sej sm razmišlu (ke bom namreč pelu temnit šipe), ker če ne bom najdu ogledal (ohišja) v barvi avta (trenutno so grda plastična črna), sm jih mislu tut v karbon folijo oblečt.
Sam me pa mika čim več sam nardit, tko da bi se hitr v kej tazga sam spustu
Bom vidu; vsekakor pa po rezultatih vidm da mogoče pa le bi tut jst lahko kokrtok dobr naredu
Bom vidu; vsekakor pa po rezultatih vidm da mogoče pa le bi tut jst lahko kokrtok dobr naredu
js sm meu tisto ohišje porausan, pa sm novo kupu, pobrusu, pol pa se z vodnim zbrusu, pospricu, pa polakiru, pa je superiRenault napisal/-a:Sej sm razmišlu (ke bom namreč pelu temnit šipe), ker če ne bom najdu ogledal (ohišja) v barvi avta (trenutno so grda plastična črna), sm jih mislu tut v karbon folijo oblečt.
Kako pa zadi pride? Mal čez rob pa zalepiš?
Obrežeš jo prej na prbližn ne?
js sm pustu cca 5mm več folje, pol sm jo pa zaviu.. tak da ni takoii pri robu odrezana da se nebi odlepla al pa kej.. sm jo na notranjo stran zaviu ja.. js sm foljo 75cm razdeliu na pou pol pa sm zalepu, pa sm odrezu foljo tak da jo je 5mm več ostal pa sm tist zaviu na notranjo stran plastike.. Tak da mi je od folje 38cmx50cm ( na eno plastiko) ostal na vsaki strani ene 5cm folje viškaiRenault napisal/-a:Kako pa zadi pride? Mal čez rob pa zalepiš?
Hvala 
Ma ja, mene skrbi tist rob, pa z fenom gre res tok laži?
Bom jst še mal poštudiral pol pa veselo na delo
prvega ko sm zaviju sm brez fena.. pa sm se zajebavu cca 20-30miniRenault napisal/-a:Hvala
Majhen updejt z novimi slikcami
Grafika ni ne vem kaj, ker je slikano z telefonu
Probovau HDR efekt
Naj slike povejo svojee ane
Avto ima trenutno 88000km
se ze bližamo proti 10000km odkar je v moji lasti
Megan mi služi zelo dobro, nimam kej slabga za rečt
Slikca #1:

Slikca #2:

Slikca #3:

( hja fali pokrovček za platišče, je biu počen, čakam novega )
Slikca #4:

( ni več tistih nalepk Renault asistenca in ELF
)
Slikca #5:

Slikca #6:

( da še pokažemo malo notranjost
)
Slikca #7:

To je to za enkrat..
Slikca #1:

Slikca #2:

Slikca #3:

( hja fali pokrovček za platišče, je biu počen, čakam novega )
Slikca #4:

( ni več tistih nalepk Renault asistenca in ELF
Slikca #5:

Slikca #6:

( da še pokažemo malo notranjost
Slikca #7:

To je to za enkrat..
Zadnjič spremenil vran22, dne 08 Mar 2013, 16:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Megane II 1.9dci Privilige Lux [vran22] -> NOVE SLIKCE :
Evoo danes me je presenetla pošilja iz OrangeAudio 

Ko se hitro odpakiral škatlo me je notri pričakalo to kar sem naročil

Evoo pa še ena slikca ko je zmontiranoo

Hja, morm rečt da sm zelo zadovoljen tako z ekipo OrangeAudio za hitro dostavljeno pošiljko
In pa seveda z samim radijem Alpine CDE-131R. Zvok, ki ga da je neprimerljiv z orginalnim radijem
Treba bo edino še dokupit masko da zakrijem tisto lukno okoli radia, in pa činč za antenco
Možno da je tudi kakšen v kleti še 

Ko se hitro odpakiral škatlo me je notri pričakalo to kar sem naročil

Evoo pa še ena slikca ko je zmontiranoo

Hja, morm rečt da sm zelo zadovoljen tako z ekipo OrangeAudio za hitro dostavljeno pošiljko
Re: Megane II 1.9dci Privilige Lux [vran22] -> menjava radia
Malo da obudim temo
Da nebo tak prazna, pa dodamo kake novice
UPDEJT #1: Ker sem nabavil novi radio in pred tem sem že namestil krajšo anteno zaradi športnega izgleda, ni radio lovil neki postaje, ali pa je čisto bogo in je vse samo šumelo zraven, sem naročil pri orangeaudio ojačevalec za anteno, tako da sedaj vleče postaje
UPDEJT #2: Zdej ko je tako vroče vreme blo, se je itak začela uporabljat klima ane, ampk so se takoii pojavil problemi, da voda ni otekala po odvodni cevi za klimo ampk ko se jo je nabral je malo pritekla na sovoznikov predel, nekaj pa jo je tudi odteklo, saj je blo tu pa tam kdaj mokr pod avtom. Zato sem ga odpeljaj na servis da so to porihtal, rezultat je viden, saj se vidi da sedaj konstanto kaplja pod avtom ko laufa klima
UPDEJT #3: Ravno ko sem že bil na servisu, sem še rekel če mi lahko preverijo nosilce motorje, saj sem sumil da je en bogi, in tudi zjutraj ko je bil hladen motor je armatura malo vibrirala, saj se je vse prenašalo po karoseriji. Ajaa, pa en nosilec je že bil menjan pri glavnem servisu ( prejšni lastnik ). Ko so mal pogledal so rekl da je zihr en nosilec bogi :/ Ampak ko smo šli bol pogledat smo najdl da je meu en nosilec lufta, ker ga majstorji na servisu niso dovolj pritegnili, zato pa je tudi mašina bol tresla itd. Tak da zdej so to zrihtali
UPDEJT #4: Od kolega sem dobil v zameno za pomoč kromirane žarnice za smernike, da ni več tistih grdih oranžnih žarnic
Tak da je zdej lepše za pogledat 
To je blo zaenkrat vse, kar se je na avtu delalo. Zaenkrat dela tipi topi
Morem potrkat 
UPDEJT #1: Ker sem nabavil novi radio in pred tem sem že namestil krajšo anteno zaradi športnega izgleda, ni radio lovil neki postaje, ali pa je čisto bogo in je vse samo šumelo zraven, sem naročil pri orangeaudio ojačevalec za anteno, tako da sedaj vleče postaje
UPDEJT #2: Zdej ko je tako vroče vreme blo, se je itak začela uporabljat klima ane, ampk so se takoii pojavil problemi, da voda ni otekala po odvodni cevi za klimo ampk ko se jo je nabral je malo pritekla na sovoznikov predel, nekaj pa jo je tudi odteklo, saj je blo tu pa tam kdaj mokr pod avtom. Zato sem ga odpeljaj na servis da so to porihtal, rezultat je viden, saj se vidi da sedaj konstanto kaplja pod avtom ko laufa klima
UPDEJT #3: Ravno ko sem že bil na servisu, sem še rekel če mi lahko preverijo nosilce motorje, saj sem sumil da je en bogi, in tudi zjutraj ko je bil hladen motor je armatura malo vibrirala, saj se je vse prenašalo po karoseriji. Ajaa, pa en nosilec je že bil menjan pri glavnem servisu ( prejšni lastnik ). Ko so mal pogledal so rekl da je zihr en nosilec bogi :/ Ampak ko smo šli bol pogledat smo najdl da je meu en nosilec lufta, ker ga majstorji na servisu niso dovolj pritegnili, zato pa je tudi mašina bol tresla itd. Tak da zdej so to zrihtali
UPDEJT #4: Od kolega sem dobil v zameno za pomoč kromirane žarnice za smernike, da ni več tistih grdih oranžnih žarnic
To je blo zaenkrat vse, kar se je na avtu delalo. Zaenkrat dela tipi topi
Lepo to rihtaš, samo tako naprej 
Ko sem bil na morju je avto stal v senci, in po parih dneh ko sem prišel v avto iskat usb, sem našel košček pene pod volanom zalepljeno na tepihu. Kaj te peno so ob armaturki da ne vibrira z plehom ali od kje bi se lahk to našlo
?
To je ta pena :O

To je ta pena :O