js pa iz prve povem, da ga ima, in če bi tudi ti rad probal na prvo roko, se oglasi, pa boš.picinni napisal/-a:Iz prve roke vam povem, da tudi če ima RS 200 Cup paket udobje, torej prostoročno kartico in ostalo navlako nima globinsko nastavljivega volana.
Ta "renault sport nastavek za volan" pa tudi mene zanima....
Clio RS 200 by MyWay!
Re: Clio RS 200 by MyWay!
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
x2Duli napisal/-a:js pa iz prve povem, da ga ima, in če bi tudi ti rad probal na prvo roko, se oglasi, pa boš.picinni napisal/-a:Iz prve roke vam povem, da tudi če ima RS 200 Cup paket udobje, torej prostoročno kartico in ostalo navlako nima globinsko nastavljivega volana.
Ta "renault sport nastavek za volan" pa tudi mene zanima....
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Sam za info: moj avto nima keyless-go (ubistvu ma od opreme zelo malo), vendar ima pa po višini in globini nastavljiv volan.mjemec napisal/-a:Mislim da je odvisno od opreme - avti ki nimajo prostoročne kartice imajo drugačen volanski mehanizem (oz. nosilec le-tega) in s tem očitno ostanejo brez globinske nastavljivosti.
Se mi pa zdi da je tako nastavljiv volan pri novejših avtih že kr standard?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Še enkrat, moj Clio Cup nima po globini nastavljivega volana pa ima paket udobje....eni pač imate zveze pri ranault sportu pa imate to reč v avtu 
al ti pa tist mehanizem šteka, tako kot pri špeli, ko je mela nov avto, se pa po višini ni hotlo premikat. pejt na servis, pa jim povej da naj ti zrihtajo, ker volan je nastavljiv po globini in višini. pa če imaš paket udobje, al pa če ga nimaš, v osnovni opremi je že to.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Tud moj clio nima po globini nastavljivega volana. Ko sem vprašal zakaj ne, mi je bilo rečeno da ga CUP-i nimajo. A lahko en z r27 potrdi, da nima po globini nastavljivega volana?
Lahko modi splitajo temo, da razčistimo tole in da ne zasmetimo v tej.
Lahko modi splitajo temo, da razčistimo tole in da ne zasmetimo v tej.
Tako sem tudi jaz bil podučen.ManIAK napisal/-a:Tud moj clio nima po globini nastavljivega volana. Ko sem vprašal zakaj ne, mi je bilo rečeno da ga CUP-i nimajo.
Moj tudi nima po globini nastavljivega volana...picinni napisal/-a:Tako sem tudi jaz bil podučen.ManIAK napisal/-a:Tud moj clio nima po globini nastavljivega volana. Ko sem vprašal zakaj ne, mi je bilo rečeno da ga CUP-i nimajo.

2300 km narejenih. Preventivno zamenjal olje (elf evolution 5-40) in oljni filter.
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Pravilno. Zdaj pa do daske. 
Se mi zdi, da je že kar do-daskan.ManIAK napisal/-a:Pravilno. Zdaj pa do daske.
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Povprečna poraba v 3k km:

Pomoč prosim: OZ Ultraleggera 17" - črne ali bele?

Pomoč prosim: OZ Ultraleggera 17" - črne ali bele?
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Črne 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Črne: http://www.flickr.com/photos/walkie86/6 ... otostream/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kar vredu.
Bele 18": http://www.flickr.com/photos/raini-foto ... otostream/" onclick="window.open(this.href);return false;
To mi deli.
+ gewinde = zmaga
Kar vredu.
Bele 18": http://www.flickr.com/photos/raini-foto ... otostream/" onclick="window.open(this.href);return false;
To mi deli.
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio