Lahko poveš kire? Pa koliko je nižji spredaj, zadaj.pluty napisal/-a:Ne niso gewinde, samo fedri so, moram se amortizerje zamenjat. Kje bi dobil krajše?
Clio 1.5 dci '02 Plutof "novi clio"
- domzikales
- Kraj: Velenje
Re: Clio 1.5 dci '02 Plutof "novi clio"
Kar te ne uniči, te okrepi!
Kaj keteri fedri so? V-maxx 60/40.
- domzikales
Točno to sem mislil hehe. Kje si jih pa vzel?pluty napisal/-a:Kaj keteri fedri so? V-maxx 60/40.
če te zanima, poznam tipa in ga lahko vprašam za kakšen popust pri MV Športu.
- domzikales
Sem glih nad tem, da bi vzel nižanje spredaj 60mm pa zadaj 60mm. Sam se mi zdi,da bi že blo tok ko maš ti čist dovoljpluty napisal/-a:MV Šport
Na sliki ni tako videt kot je vresnici, je blatnik skoraj v ravnini gume. Mam rajši da je blatnik do gume, kot pa guma pod blatnikom, me preveč spominja na preveč naloženega golfa II ki gre proti Bosni za vikend 
- domzikales
Mam 17col, tako, da bo še previsok izgledalpluty napisal/-a:Na sliki ni tako videt kot je vresnici, je blatnik skoraj v ravnini gume. Mam rajši da je blatnik do gume, kot pa guma pod blatnikom, me preveč spominja na preveč naloženega golfa II ki gre proti Bosni za vikend
Dobro zgleda zdaj ko je nižji
sam a ni spredaj prenizek?js mam 40/40 pa mi je včasih preveč na tleh
še ona slika iz aneta,da vidiš da lepše zgleda na teh felnah ki so sedaj na avtu http://shrani.si/f/k/ap/4Wt2zmzS/2012-02-20-191654.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
še ona slika iz aneta,da vidiš da lepše zgleda na teh felnah ki so sedaj na avtu http://shrani.si/f/k/ap/4Wt2zmzS/2012-02-20-191654.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Live long and prosper \\//
- domzikales
A že veš kam boš šel amortizerje zrihtat?pluty napisal/-a:Na sliki ni tako videt kot je vresnici, je blatnik skoraj v ravnini gume. Mam rajši da je blatnik do gume, kot pa guma pod blatnikom, me preveč spominja na preveč naloženega golfa II ki gre proti Bosni za vikend
Nimam pojma malo se morem pozanimat.
tle probaj: http://www.amortizer.si/" onclick="window.open(this.href);return false;pluty napisal/-a:Nimam pojma malo se morem pozanimat.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Tako pa je narejen velik servis, da bo za nekaj časa mir.
Ob zadnjem pranju sem opazil da je res kr nizko:

Še s strani

Smo ma imeli zadnič en hitri mini meet. Žal ni bilo nobenega boljšega pripomočka za slikat kot telefon.

LP
Ob zadnjem pranju sem opazil da je res kr nizko:

Še s strani

Smo ma imeli zadnič en hitri mini meet. Žal ni bilo nobenega boljšega pripomočka za slikat kot telefon.

LP
Spet nekaj novega.
Z uporabnikom dano1987 sva se dobila na pirčku in se zmenila, da bi mi lahko naredi nove tepihe za mojga Minimija
Tako je zgledalo ob prvem pomerjanju

Včeraj pa presenečenje in končni izdelek

Bolj kot sem pričakoval.
Z uporabnikom dano1987 sva se dobila na pirčku in se zmenila, da bi mi lahko naredi nove tepihe za mojga Minimija
Tako je zgledalo ob prvem pomerjanju

Včeraj pa presenečenje in končni izdelek

Bolj kot sem pričakoval.
Tako amortizerje so mi poštimali, avto je kot nov
Imam pa en problem, pri pospeševanju se včasih avtu zmanjša moč in posvetijo lučke stop, tiste rumene tuljave in motor stop. Ima kdo kake izkušnje o tem?