Renault clio 1.8 16v
Re: Renault clio 1.8 16v
Pod zadnjo klopjo imaš pumpo tako, da preglej konektorje lahko pa tudi brez problema snameš pumpo in jo pregledaš.
Se bom lotil pumpe ....še prej pa gume na speedlinke zmontirat 
ja samo predn losaš ono veliko plastično matico da dobiš pumpo ven včasih lahko rodiš polegnightmare napisal/-a:Pod zadnjo klopjo imaš pumpo tako, da preglej konektorje lahko pa tudi brez problema snameš pumpo in jo pregledaš.
Kakšne gume si pol vzel? Distančniki 30/25mm?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
js sem mel isti problem na enakem avtu davnega leta 2008, kriva je bla pa pumpa, ko smo jo zamenjal, je blo uredu. učas je delala, učas pa ne, zato je avto crkoval.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
No duli to sem hotel slišati !! Kajti imam namen kupiti novo pumpo pa nisem bil 100% če je to vzrok zato me je danes obiskal kolega k obvlada štrom pa take foro pa sva najprej z kontakt sprejom našpricala , ker so bli čist ˇsplesneli kontaktiˇ nakoncu pa ugotovila, da je povsej verjetnosti pumpaDuli napisal/-a:js sem mel isti problem na enakem avtu davnega leta 2008, kriva je bla pa pumpa, ko smo jo zamenjal, je blo uredu. učas je delala, učas pa ne, zato je avto crkoval.
Drugače pa kar se gum tiče Toyo t1r 195/45/16
Ima kdo mogoce benz pumpo za prodati??? Oz ali je v 19ki ista???
če je pumpa od R19 16V enaka, mam jest eno...
Mi samo napišeš kolko so tele speedline-ke široke? Vrjetno 7J?
Če je ravno, ni zabavno.
Ima mogoče kdo kakšen link ! rabil bi service manual za clio-ta
hvala
od 19ke ne paše pumpa...paše pa od clia 1.4..je ista in tudi pretok je isti...sem menjal na svojmu in vem da dela vse normalno in tudi pospešuje in ostalo..edin plovec boš mogel pustit svojega drgač ti bo kazal pou kesla pri tankanju 15€ 
hahah
bilo bi lepo če bi za 15 pol tankca nafilu
ej dej mi samo povej kako se to pumpo vn uzame ??? kako se udšraufa vn 
sedeže dvigneš pa imaš plastični vijak okol in okol pumpe...tege odviješ prej pa konektorje stran in cevi..sam ahti z cevmi ker imajo tak čudn sistem, če boš pregrob boš zlamal plastisko za uštekat..potegneš ven pumpo..sam deli z odprtim vratim..vse mej na vlko odprto če ne boš mel smrad od bencina dolg pol noter... 
No za vse lastnike Cliotov mk1 ph2 vas morm mal obvestit, da majo ph1 malce drugače (zakomplicirano) narejeno ! in sicer ph2 ima pod zicom tako kot je wily opisal vse v enem ! Ph 1 ima ločeno
levo nivo desno benz pumpa
levo nivo desno benz pumpa