Twingo rs by Shooter

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Samo tale spojler je pa lep lep :P
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Shooter napisal/-a:Danes sem reseval tezave uglavnem renault reze dodatno in tudi serisko opremo da je veselje. Zna se zgodit da na listih pise kaj ima avto od seriske opreme dejansko pa tega nima.Bodite pozorni...
**** recesija je se ze pozna tudi na majhnih stvareh.Nemores se pa bunit ker pise lepo da si pridrozujejo pravice do spremenb.tako sem ostal brez senzorja dezja in brez impulzivnega stikala pri vozniku.
Bi pa kupil letnik 2010 in ne bi imel teh težav :)...

BTW Če ima kdo slučajno namen kupovati Twinga RS in ne bi rad imel enakih težav, lahko kupi mojega 2010, ki je zelo podoben temu (bel CUP z zatemnjenimi stekli) s tem, da moj dejansko ima delujoč senzor za dež in impulzivno stikalo :D, pa še avtomatsko klimo in garancijo nekje do sredine 2013 :).
Če se ne bo noben javil, bo imel pa v kratkem še nalepke, RS spojler in še kakšno bedarijo :lol:.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

Ce bi vedel nebi bil siromak.... :D
Bolje malo pocakat k bo imel se spojler in nalepke,ket na koncu bo ista cena kot sedaj....
A si bil v krskem,si bil ti ali joda,se mi je ker srce paralo ko je bila skoz blokada v igri,sej ni cudn da so vsi rs cisto v k...... :D
Uporabniški avatar
schkorc

Jaz sem bil v Krškem, za Jodo pa ne morem govoriti :).

To da je skoz blokada pela, si pa zdaj tako povedal, kot da bi bil kak hondaš in turiral avto na mestu :?... no tega ne delam, res pa mi uspe skoraj v vsakem krogu na ravninah spraviti avto do blokade :). In zakaj bi se ti srce paralo ob tem :)? Če je avto ogret in vzdrževan (predvsem da ima olje), mu nima kaj biti :). Sploh pa bodo ti 1.6 16V motorji zdržali še in še ;) (sem videl že nekaj konkretnih mučenj teh motorjev še v Meganih in Lagunah zato me ni strah :)).
Če pa bi slučajno bila kakšna napaka na materialu, pa se naj pokaže in zamenja zdaj, ko je avto v garanciji in ne potem, ko ne bo več.

Da bi bili pa RSi (Twingoti) v k.... pa še nisem nobenega videl. Najslabši Twingo, ki sem ga videl (oziroma jih je bilo ene par :)) so bili tisti prvi rdeči, ki so jih imeli za testne :D. Pa še to ni bilo drugega kot zradirane gume, čisto popraskana platišča in popraskani sprednji odbijači na "podaljških" :).

Tile Twingoti sploh niso tako mehkužni kot mogoče izgledajo :). Če ga daš na dvigalo in pogledaš kako je avto narejen, vidiš da se ne bodo tako hitro "zmahali" :). Že Clio 2 je precej trpežen, Twingo je pa še bolj "ojačan".
Tako da mislim, da bo še kar trajalo, da bodo ti RSi čist v k.... :D

LP, Primož
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

tista blokada pred ovinkom je pa bla prov fajn za poslušat :D sm tud sam probu, sam mi je pomoje zmankal sam ene 500rpm da bi zapela :lol:
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Shooter

Ima mogoce kdo izkusnje z ScanGuage II.Baje je univerzalni konektor ampak pase ta zadevca na renaultov kontektor ali je treba to zadevco prilagodit.
Nekje je ze bila tema oz.se je pisalo o tem pa nikakor ne najdem.Vesel bom vsakersnega mnenja....Slo bi pa to na twingota rs.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst ga imam v RS-u. Paše na vse OBD konektorje od letnika 96 naprej. Plug&play.

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
schkorc

Pri Twingu RS je ScanGauge obvezna oprema (to je moje mnenje :)). Kot je že Nos napisal je "plug&play" in paše v Twingota (razen če je tvoj 2011 spet drugačen kot moj :lol: HEC). Prikazuje pa podatke iz vseh senzorjev.

LP, Primož
Uporabniški avatar
Shooter

da kdo link kje je najceneje dobil.....kje z evrope ali iz amerike.Kam sta pa to namontirala,samo zanima me pred obratomir,pred prestavno rocico,kje je najbolje....
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst sem ga privat kupu.
Mam ga pa tko namontiranga

Slika

če te še kj zanima o ScanGaugeII

http://www.scangauge.com/products/scangaugeii/
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Shooter napisal/-a:
Pocket_Rocket napisal/-a:Kdo je pa una blondinka k je danes èez LJ pelala?
Moja punca,eni moramo biti v sluzbi......
Problemi se ker vrstijo......ok pozabmo na senzor za dez,ocitno ga ni vec v paketu,drugi problem ni impulzivnega gumba za voznika pri odpiranju stekel.Ta pa more biti in tega nikakor nebom pozrl.Druga zadeva pred prevzemom avta so mi najbrz na hitro napopal nalepke posledicno je notri nekaj mehurckov in ena se mi je zacela trgat in odstopat,kako so lahko taki salabajzerji.
Stupo si imel kdaj kaksne probleme okoli teh nalepk,ker kokr sem sam seznanjen bi morale zdrzati tudi pranja z wapom ,taksnega na izi ne iz 5cm.

Kdo ve za kaksno dobeo firmo,kam dati avto oblecit v foljo havbo,blatnike,pragove in odbijaca,ima kdo dobre izkusne z tem.Nekaj sem se pogovarjal z podjetjem Fazer iz Zabnice pa imajo veliko guzvo.Kdo kak predlog.
Jaz sem imel za voznikovo steklo impulzno odpiranje, za sovoznikovo pa ne.
Nalepke sem pa lepil sam s pomočjo punce, pa nama je nastala tudi ena gubica, ampak glede na to, da sem delal prvič, je bilo kar vredu. Pral sem ga vedno s štrajfixem, ampak nikol ne bližje kot kakšnih 40cm.
Opazil sem edino, da je nalepka na zadnjem odbijaču postala lisasta, nobena pa ni kazala znakov odstopanja.
Slika
Uporabniški avatar
Stupo

schkorc napisal/-a:
Shooter napisal/-a:Stupo kako se imenuje on talep spojler odzadaj in ali ga je mozno dokupit.Nemislim te "late" na prtlaznih vratih.A drugace je vozilo brez spojlerja zadaj to moras dokupit al kako je to....
Sicer nisem Stupo, ampak ti pa lahko odgovorim na tvoje vprašanje :).
Tisti spojler, ki ga iščeš je RS spojler in je bilo mišljeno, da ga bi imeli čisto vsi Twingo RSi. Zaradi težav in zamud s temi spojlerji, so potem RSi dobili navadne "GT" spojlerje. Ko so končno spojlerji bili na voljo, so se sprva prodajali kot CUP spojlerji (za precej zasoljeno ceno), še vedno pa jih niso serijsko vgrajevali na RSe.

Spojler sedaj lahko za 189€ kupiš pod kataloško: 7711428670 imenuje se pa "Renault Sport" spojler za Twingo 2 :lol:
LINK DO ARTIKLA

LP, Primož
Ta spojler ima čudno zgodbo. :)
Ko sem ga jaz iskal, sem dobil odgovor da naj bi imel tovarniško napako in se na spojlerju pojavljajo razpoke, tako da ga ni bilo mogoče dobiti in naj nebi prišel v proizvodnjo.
Super, da so ga končno zrihtali in se ga da kupiti po normalni ceni.

Za navaden RS spojler so pa tudi imeli tako finto, da je bila cena RS spojlerja 250€, popolnoma enakega spojlerja, kateri naj bi bil namenjen GTju pa 150€.
Slika
Uporabniški avatar
Shooter

ScanGaugeII narocen na ebay-u.....cena z postnino groznih 140eur.Upam da je se kej zlata notri :shock: :lol:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Shooter napisal/-a:ScanGaugeII narocen na ebay-u.....cena z postnino groznih 140eur.Upam da je se kej zlata notri :shock: :lol:
Nč zlata ni zraven :lol: ti pa ne bo žal, da si ga kupil :wink:
Uporabniški avatar
Stupo

Pametna poteza, boš vsaj vedel kdaj je na delovni temperaturi! :wink:
Koliko časa pa približno traja pri tvojemu, da začne toplo pihati, sedaj ko je malo bolj mrzlo zunaj? :)
Slika
Zaklenjeno