Laguna III , grandtour 2.0dci, GT LINE, kvaliteta volana

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Uporabniški avatar
moebius

Odgovor Napisal/-a moebius »

Meni se enako lusci usnjeni volan na Laguni III, letnik 2010, GT line. Pred tole laguno, sem mel Laguno II letnik 2006 Elite in se mi v 100.000km usnjen volan ni niti malo oluscil.
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

dajte kaknso sliko prilepit no da vidimo kako to v živo zgleda.

lp
Uporabniški avatar
moebius

Odgovor Napisal/-a moebius »

UrosJ napisal/-a:dajte kaknso sliko prilepit no da vidimo kako to v živo zgleda.

lp
Slika
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Pri meni je enako kot na sliki, lušči se na enak način
Uporabniški avatar
gasperg

Odgovor Napisal/-a gasperg »

To je to, neka umetna snov, ki je pošpricana na umetno podlago, ki daje občutek usnja.
Renault 19 1.4 RN
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique
Uporabniški avatar
tdk

Odgovor Napisal/-a tdk »

Me je kar zelo presenetilo, ko sem videl sliko volana @moebius.
kaj takega nisem pričakoval.
Moja GT-jka je dopolnila 3-leta,prešla prag garancije pred dnevi in do sedaj napak opisanih tukaj nisem opazil.Vse v najlepšem redu;prevoženih pa imam nekaj malega manj kot 60k km.
Kot sem že 111111x napisal;to je moja 4 laguna;in o njih samo in le dobro.Ali imam takšno srečo...ker če se meni zameri 1x pošteno je več je ne povoham.

lp tdk
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

no pa se je tudi na očetovi laguni žačelo pojavljat na volanu kot da se bo začel luščit , in pa sedeži so kre strani oz ob strani od plastike gor žaleči pokat.
In kaj smo ugotovili, da je na kao manj obremenjnih delih sedeža sky, zgoraj pa usnje. se pravi zunaj je mrzlo sky je postal trd in je začel pokat. in tam kjer naj nebi bilo obremenjeno. gli tu se mečka ko se vsedeš. hjou....

rešitev : vsi ki imate še garancijo na servis in povedat pa ti naročijo novo prevleko za spodnji del sedeža. je samo prevleka to gor. ta se vzame dol pa nova gor ( vejo samo oni kako se to naredi, verjetno se odstrani ta plastika kjer so stikala gor pa tako naprej), v četrtek gre njegov sodelavec ki pa ima gt laguno (4 .1 mu poteče garancija :)) in se mu je isto zgodilo da mu menjajo pa vidimo kako zgleda. očetu pa bodo uredili ob servisu konec januarja.

lp
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Isto kot moebiusu se je meni zgodilo na cliu extreme. Avto je imel pri 75k volan zjahan, kot da bi imel 250k km. Pri meganu, ki jih ima zdaj dobrih 130k, pa imam napol perforiran volan in razen ene praske od pasu od ročne ure, ni sledu obrabe. Res zanimivo. :?
Indeed.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

jaz bi v primeru da ni več garancije volan dal darkdog24 da ga ponovno obleče in kolko sem gledal slike dam uovo vstran da je bolšje in lepše kot orginal, z sedeži pa je malo jeba, ker je to malo več za zamenjati
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori