Bolše bi naredili, če sploh ne bi vgradili radia!denisk napisal/-a:ma kake Bose, notr je Arkamys 3D, kakšni so pa zvočniki pa se mi ne sanja. sigurno so prej manjši kot pa večjierror 90 napisal/-a:Katere zvočnike pa ima megane 3? Bose? 13-ke spredaj ali so že 16-ke?
Megane RS 225 by: error 90
včasih prav res...and napisal/-a:Bolše bi naredili, če sploh ne bi vgradili radia!denisk napisal/-a:ma kake Bose, notr je Arkamys 3D, kakšni so pa zvočniki pa se mi ne sanja. sigurno so prej manjši kot pa večjierror 90 napisal/-a:Katere zvočnike pa ima megane 3? Bose? 13-ke spredaj ali so že 16-ke?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
GoPro Hero 2 HD Kamerca

Kvalitata slike je zakon. Vakum drži ko šrauf. Imam že razrezane filmčke ampak spet se vse konča s montažo ker pinnacle pokvari sliko, ostrino, sence. Delam na tem da bom zmontiral skupaj in da bo film kot tale
http://www.youtube.com/watch?v=5E0Kq3f3i0U al pa vsaj 30% podobno temu

Kvalitata slike je zakon. Vakum drži ko šrauf. Imam že razrezane filmčke ampak spet se vse konča s montažo ker pinnacle pokvari sliko, ostrino, sence. Delam na tem da bom zmontiral skupaj in da bo film kot tale
http://www.youtube.com/watch?v=5E0Kq3f3i0U al pa vsaj 30% podobno temu
Jz za 200€ prodajam GoPro Motorsports Hero HD tko da mi piši če jo hočeš
Nove se pa na ebayu dobijo za malenkost ceneje kot pri nas.
Je pa res huda ta kamera. Sem mel možnost sprobat tud ContourGPS kamero in ni primerjave!
Je pa res huda ta kamera. Sem mel možnost sprobat tud ContourGPS kamero in ni primerjave!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Zakon so res. Sploh tale novejša hero2 ki je dvakrat hitrejša od hero "enke" vse je boljše. Nabavil sem jo tukaj http://www.snemaj.si/ ker so jo imeli prvi na zalogi (sem moral vseeno tri tedne čakat da so prišle v slovenijo). No zdaj pa vidim da tudi prek mimovrste obstaja hero2 in cena je ista tako da lahko preko mimo vrste kupite. Obvezno kupite novo hero2 ker med staro in novo je ogromno razlike v ceni je pa samo 50€ razlike.
Tudi original buisiness pri BMW kar dobro suva, se špegu kar lepo trese, tako da ni potrebe po izboljšavi.nightmare napisal/-a:Sedaj ne vem ali govoriš za original ozvoèenje ali HK pri BMWju ampak HK je vrhunska zadeva.slovenc napisal/-a: Najbolj sem bil razoèaran nad bmw, tisto je pohaje.
Pri Renaultu sem slišal samo original pri Twingu RS in pri Windu. Od marca 2009, ko so pri Twingu zamenjali radio je res bolj poden, ker da zelo malo od sebe.