Clio 3 1.2 TCE Exception
To je zdej čist odvisno ker ta orodja selijo non stop. Savo je kupil Goodyear že kr en cajt nazaj. Od takrat so tudi Save delane pri Poljakih. V goodyear koncern spadajo Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Debica.
Je pa odvisno od dimenzij v kateri državi je delano. Določene GY so delane v SLO, nekaj na Poljskem itd. Fulda je recimo kr večina delana v SLO.
Je pa odvisno od dimenzij v kateri državi je delano. Določene GY so delane v SLO, nekaj na Poljskem itd. Fulda je recimo kr večina delana v SLO.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Stupo ne vem ce bom kaj dajal.
Cez 2 dni bo 1 mesec odkar imam avto. Do danes naredil 2.100km, na stevcu ravno 15.000 in se malo
Poraba zadnja 2 tanka med 7 in 7,1 po poraba.com, potovalni kaze ene 2dcl vec. Najvec z enim tankom naredil 702km (ene 25 z rezervo). Vseeno se mi zdi veliko glede na to da je bencinar.
Danes po 1 mesecu vozil ocetov clio II, ne morem verjet kako ima trdo sklopko in volan..kot da ne bi bil servo
vsaj nekaj so izboljsali, sem se cist razvadil mehkobe 
Zadnjic sem hotel v stropno lucko dat LED diode...po nekaj minutnem mucenju sem komaj dobil eno zarnico ven, ko sem dal notri ledico pa sploh ne sveti
zgleda je malo drugace narejena in ne sede dobro kontakt... navadne zarnice so pa pribite notr 
Cez 2 dni bo 1 mesec odkar imam avto. Do danes naredil 2.100km, na stevcu ravno 15.000 in se malo
Danes po 1 mesecu vozil ocetov clio II, ne morem verjet kako ima trdo sklopko in volan..kot da ne bi bil servo
Zadnjic sem hotel v stropno lucko dat LED diode...po nekaj minutnem mucenju sem komaj dobil eno zarnico ven, ko sem dal notri ledico pa sploh ne sveti