no no, ni blo glih tako, to vemo usi, razen ti.ManIAK napisal/-a:Daj, lepo te prosim ne dramatiziraj. Bil si na vrsti cca. 1uro za mano ko se temperatura zraka v delavnici ni dvignila za 2°C. Vsi ki so že bli pri tunercu, vedo, da so to stare, debele stene, objekt pa leži do poznega dopoldneva v senci. Tak, zaj pa računaj.
Sicer se je pa dokler sem bi jaz tam temperatura zraka pri vseh izmerjenih gibala pri cca. 15°C.
Ni bil namen prejšnjega posta provociranje in hvalisanje kdo ima daljšega, hotel sem samo povedat da razlike obstajajo in gredo predvsem na račun utekanja.
Clio 3 RS okvare/tezave/napake
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Točno tako, vsakič je bil slabši rezultat! S tem, da je bil maniakov RS merjen prvi, naslednji RS200(Duli) pa 5. (vmes sta bila 2x Megane RS in Focus ST).Cr00k napisal/-a:zadnji rs200 je še najmanj pokazal. Vsakokrat je bil slabši rezultat. Naključje?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Tabam88 napisal/-a:sinhronifuegogt napisal/-a:popravljam izjavo "menjalnik bp", začel sem opažati, da , ko prestavim v četrto, ali iz tretje ali iz pete, narahlo škrtne. Včasih že mam občutek, kot da bi kuplo prehiter spustil. Mnde ne bo kaj začel menjalnik j****, ker vozim tako lepo, da bi pa že to blo čudnofuegogt napisal/-a:-Ja pri meni je bil menjan zgornji nosilec motorja, ki je začel škljocat že po 5kilo km-zamenjan v garanciji, avto ima sedaj 15 kilo-škljoca spet![]()
-slišim tudi neko pokanje na desni strani podvozja ko speljem, ni hudo, občutek kot bi kak zglob imel lufta...
- kangaroo efekt tu pa tam, ko je hladen, pa če ga moja pelja, ko nima občutkapa pohodi na hitro, potem pa začne cukat ( mi je na servisu razložil, da imajo probleme z ventili, dokler se ne ogrejejo nad določeno temperaturo
, baje neki tovarniški update cpu-ja pomaga
![]()
-recaroti so bp, notri se vsedem kot v gokart, tako da ne obrabljam stranice![]()
-motor zaenkrat bp, olja ni spil v 10 kilo nič, kljub enemu Grobniku, hehe
- menjalnik bp
- čričkov nič
- ploščice se lepijo ob vlagi-klasika (to je pač brembo, še ko avto stoji hoče bremzat)
- vse to pa izgine, ko pohodiš gas, pa se vsa scena spremeni v adrenalinski užitek.
Ko bom spet zamenjal nosilec motorja, bom starega malo naštudiral, pa predelal, tudi s kakšnim novalonom ali tršo gumo, da ne bo kar tako fuč. Je pa treba malo pogledat, kaj je sploh vzrok da dobi zračnost, pa na katerem delu se sploh to pojavi.
Na žalost ni več v garanciji, sem hotel doplačati še dve leti, pa ni šlo, ker je bil avto star 13 mesecev in ne 12
, imel je pa 4000 prevoženih. Sedaj jih imam 19.000. Ni mi jasno, kako lahko to kar tako crkne, ker res 95% časa vozim lepo, tudi prestavljanje je bp
. Na fuegotu sem imel skoraj 300k prevoženih, menjalnik pa kot nov. Bom jutri za hec poklical v Avtotehniko Celje, pa vprašal kako in kaj. Glede na to, da sva s kolegom menjalnik za rally yugota v petih urah podrla, zamenjala zobnike, dodala zaporo itd. Nekje en šiht bodo rabili
. Pa še material, kakšne 400€ skupaj bo po defoltu 
Potem sem pa spet malo prepozen, ker je avto star 26 mesecev
Pa še nekaj so težili, da bi moral prvi lastnik to naredit itd...
Poklical sem servis, kjer so mi mrtvo-hladno odgovorili " ja 800€ sigurno"
, je pa rekel, da bi mogoče nek del še lahko garancija krila... Težko jim je bilo avgusta, ko sem bil na servisu rečt, da lahko do dveh let podaljšaš garancijo...
Poklical sem servis, kjer so mi mrtvo-hladno odgovorili " ja 800€ sigurno"
mogoče bi blo dobr uprašat glede tega tut na renault slovenija? ker za neke dele daje že mislm da firma renault garancijo 3 leta, ne bom pa trdu tega. sem pa nekje bral o tem, če se prou spomnem. usekakor pa poklič na renault slovenija, pa povej v katerem servisu so tako prijazni, da ti niso mogl niti povedat, da lahko garancijo podaljšaš, in pa da že od oka vedo, kolk bo koštalo (pač preveč).fuegogt napisal/-a:Potem sem pa spet malo prepozen, ker je avto star 26 mesecevPa še nekaj so težili, da bi moral prvi lastnik to naredit itd...
Poklical sem servis, kjer so mi mrtvo-hladno odgovorili " ja 800€ sigurno", je pa rekel, da bi mogoče nek del še lahko garancija krila... Težko jim je bilo avgusta, ko sem bil na servisu rečt, da lahko do dveh let podaljšaš garancijo...
zihr, zihr.Cr00k napisal/-a:Si to ziher, ker na renault.si še vedno piše 1 leto...Duli napisal/-a:sej lahko po novem podalšaš garancijo v roku 2 let, nič več v roku 1 leta. je pa prej blo tako, ja, zdj pa lahko tako. js bom spomlad, preden bo moj 2 let star, podalšou še za 2 leti.
smo mela zadnič s timi-jem to debato (unim, k majo renault servis), on je tut mislu, da mam čas samo eno leto, pa je klical potem v tpv novo mesto, pa so mu tam povedal, da je po tanovem možnost podaljšanja v obeh dveh letih garancije, tako kot so rekl men, ko sm prevzel avto. cena je pa 427€, al 437€, neki tacga. 100% ziher, tku da smo se pol zmenila z timijem, da bom spomlad podalšou, predno mi poteče.
Glih kar sem klical na Renault Slovenija. Čedna dama mi je odgovorila, da se lahko garancija podalša v obdobju 12 mesecev ali ob prvem servisu. O dveh letih ne ve nič, naknadno je še vprašala nadrejenega, mi kasneje prijazno vrnila klic in to potrdila. Sedaj bom pa za štos še v tpv poklical. Upam, da se me ni hotela kr tk znebit, ker je s polnimi usti (hrane) govorila ina se ji je po moje že na fešto mudilo 
No, pa sem še na TPV dobil info. Prijazen gospod mi je povedal, da se o podaljšanju po dveh letih še le pogovarjajo, uradno mi ne more nič rečt. Glede na to,da je avto star 26 mesecev senm tudi to opcijo falil. Je pa rekel, da če je komaj tri mesece čez garancijo, se da veliko dogovorit na servisu in če je res krivda firme, lahko večino krijejo. Uf, malo boljše novice.
No, pa sem še na TPV dobil info. Prijazen gospod mi je povedal, da se o podaljšanju po dveh letih še le pogovarjajo, uradno mi ne more nič rečt. Glede na to,da je avto star 26 mesecev senm tudi to opcijo falil. Je pa rekel, da če je komaj tri mesece čez garancijo, se da veliko dogovorit na servisu in če je res krivda firme, lahko večino krijejo. Uf, malo boljše novice.
Zadnjič spremenil fuegogt, dne 30 Dec 2011, 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Off topic:
Glede TPV avta "majstri/servis team", morm rečt, da so zelo prjazni, na videz se poznamo in ko sem za malenkosti "sploh ni blo nč" avto pelu pokazat, da so pogledal so najdl cajt in potolažl, da imam odveč skrbi. So podmazani "sem jim kupil sixpack" v sindikalne namene, ne službene. Tako-da, ko se srečamo, smo na isti frekvenci. Sedaj morem mal pojamrat za brisalce k praskajo ko lopate, računam, da maža še drži, če-ne bo treba spet podmazat
, majo tudi v TPV avtu čedne dame, ampak vsak uč drgač vid..
..znjimi se da vse zment, sam besede morjo bit taprave.
Glede TPV avta "majstri/servis team", morm rečt, da so zelo prjazni, na videz se poznamo in ko sem za malenkosti "sploh ni blo nč" avto pelu pokazat, da so pogledal so najdl cajt in potolažl, da imam odveč skrbi. So podmazani "sem jim kupil sixpack" v sindikalne namene, ne službene. Tako-da, ko se srečamo, smo na isti frekvenci. Sedaj morem mal pojamrat za brisalce k praskajo ko lopate, računam, da maža še drži, če-ne bo treba spet podmazat
..znjimi se da vse zment, sam besede morjo bit taprave.