Renault MeGane 1.4 16V '99
Re: Renault MeGane 1.4 16V '99
važno d ti piše širino presek pa colo ... pa je vredi tiste dodatne larifari, če so al pa ne 
Renault Megane Coupe 1.6e 1998
Povsej vrjetnost ga bo potrebno nizat ane?.. Kaj priporocate..oz.dojeu sm nekak da eibach(nevem ce sm prou napisou) hvalte/hvaljo.?
Tko nekak bo pa zgledalo

kva si pa tam eno čolo povozu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Kot je že Dario(@schik) včeraj reku, ko sem bil pri njemu na motnaži gum "Pa si le dočakal " , pa še res je, pa so le gor
..
No gor so gume Uniroyal Rainsport 2 v dimenziji 195/50/15, iz Črnomlja nazaj sm si dal mejčkn duška kok se to kej drži in zaenkrat je prou fleten užitek vem amatersko zveni
Tko en plan mi je uspeu, sledijo še drugi upam da čimprej
, in seveda:
- kot je razvidno iz spodnjih slik bo treba nižat tko nekje -3 več nebom šou, sam me zanima katere in pa če se spalča tut amontizerje menat al sam fedre?
-žmigavce moram tut menat..
-pol tist prosti tek oz. tesnilo moram zamenenjat da bo upam potem mer (vem samo menim se naredim pa nič:S)
-pa rad bi zamenou vsaj lonc izpuha tko da bi neki (ne široko) gledal vn iz zadnga konca
..predlog?

Kritike itd...W
Lp.
Gašper
No gor so gume Uniroyal Rainsport 2 v dimenziji 195/50/15, iz Črnomlja nazaj sm si dal mejčkn duška kok se to kej drži in zaenkrat je prou fleten užitek vem amatersko zveni
Tko en plan mi je uspeu, sledijo še drugi upam da čimprej
- kot je razvidno iz spodnjih slik bo treba nižat tko nekje -3 več nebom šou, sam me zanima katere in pa če se spalča tut amontizerje menat al sam fedre?
-žmigavce moram tut menat..
-pol tist prosti tek oz. tesnilo moram zamenenjat da bo upam potem mer (vem samo menim se naredim pa nič:S)
-pa rad bi zamenou vsaj lonc izpuha tko da bi neki (ne široko) gledal vn iz zadnga konca

Kritike itd...W
Lp.
Gašper
Zdravo fantje
Moj megan se je odloču da mi spet neki stroška nardi
...In problem je sledeč ko dam kontakt in ko ugasnem avto, nekje med armaturo in motornim prostorom 3-7 poč (tok took tok tok..),k da mam kakšno žival notr
, mislm da je neki povezano z ventilacijo, sicer sam ventilator mi dela in piha tko kot mora samo nekaj sem včeraj razdiral in do tam je je vodilo to pokanje,kjer naj bi biu motorček za ventilator (vsaj tko mi zgleda), je možno da je šou motorček in če ve a je to kakšna umetnost razdret oz. kok stane nov.?
Hvala in lep pozdrav.
Gašper
Moj megan se je odloču da mi spet neki stroška nardi
Hvala in lep pozdrav.
Gašper
Verjetno motorček lopute za notranje kroženje zraka (zlomljen zobnik), standardna napaka pri meganih I. Najcenejša rešitev je, da najdeš konektor ki gre do tega motorčka pa ga snameš in ne bo več ropotalo, vendar se prej prepričaj, da je loputa ostala v odprtem položaju, da se ti ne bo rosilo v notranjosti.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
X2oorosh napisal/-a:Verjetno motorček lopute za notranje kroženje zraka (zlomljen zobnik), standardna napaka pri meganih I. Najcenejša rešitev je, da najdeš konektor ki gre do tega motorčka pa ga snameš in ne bo več ropotalo, vendar se prej prepričaj, da je loputa ostala v odprtem položaju, da se ti ne bo rosilo v notranjosti.
Ni kaj dodat.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG