Clio RS 200 Cup

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori

Nalepke na avtu ?

Da
63
61%
Ne
30
29%
Samo spodnje na vratih
10
10%

Skupaj glasov: 103

Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

tale ma najjači zvok

http://www.youtube.com/watch?v=7s6MEcxK ... re=related

od CUP pokala.

drugače pa osebno ne verjamem da je tako velik prirastek moči, dokler ne vidim grafov. in kot so že omenili ga bodo angleži zabil, če nebo takega prirastka moči. treba je vedet da je miltek izpuh 500 evrov, kateri ti sicer res pobere moč, vendar se s custom mapo dobi vse nazaj. za 1800 evrov maš miltek, čip, light flywheel, decat, filter. gor pokneš še neke lahke feltne pa je to to!

upam da bo akrapo opraviču svojo ceno. in ja, lahko bi za "domače" dal neko nižjo ceno :?
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Pancho napisal/-a:Kaj ne bi bilo enostavneje vržt notri eno turbino in ga spravit na enih zdravih 250 konjičev s pravo mapo, če že imaš resen namen rihtat mašino?
Kak pa je potem s tem turbo sistemom. Glede vzdržljivosti, servisev. Se motor kaj bolj kvari, če ni serijsko dimenzioniran za to?
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

mah nevem... čar cliota RS je top NA motor...vsaj zame. Če bi želel turbo motor oz. čimveč konjev sigurno nebi cliota kupoval... je veliko avtomobilov 10x bolj tunabilnih na tem področju...:D
Uporabniški avatar
rok46

Mark napisal/-a:
Pancho napisal/-a:Kaj ne bi bilo enostavneje vržt notri eno turbino in ga spravit na enih zdravih 250 konjičev s pravo mapo, če že imaš resen namen rihtat mašino?
Kak pa je potem s tem turbo sistemom. Glede vzdržljivosti, servisev. Se motor kaj bolj kvari, če ni serijsko dimenzioniran za to?
Angleži pripravljajo en turbo kit za cliote, s katerim naj bi imel od 230-250KM. Neki filmčki si že na yt, je prikazan zagon. Zadeva je menda če precj daleč, potekala naj bi če testiranja kar se tile zanesljivosti, oz vzdržljivosti. Cena pa baje okol 5k...se mi zdi :)
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Kolko jaz sledim zadevi je kompresor namesto turbota. Če mislima enak projekt?
Uporabniški avatar
rok46

ManIAK napisal/-a:Kolko jaz sledim zadevi je kompresor namesto turbota. Če mislima enak projekt?
my bad. kompresor je ja :oops:
Uporabniški avatar
Cr00k

@belehar: Katero različico imaš ti, če tole pogledaš:
klikni in poglej drugo stran.

Pa kako je s homologacijo... kaj ti piše v kartončku (lohka tud na PM) :)

Hvala FUL 8)
Uporabniški avatar
ManIAK

Jaz ne razumem zaj popolnoma. Komplet sistem je 1800€, catback pa kolko?

Belehar ma kompletnega, če se ne motim in koliko vem za njega ni možno ponudit homologacije. Edino če ti za catback priložijo papirje pa pol pod tisto homologiraš.
Uporabniški avatar
belehar
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a belehar »

ManIAK napisal/-a:Jaz ne razumem zaj popolnoma. Komplet sistem je 1800€, catback pa kolko?

Belehar ma kompletnega, če se ne motim in koliko vem za njega ni možno ponudit homologacije. Edino če ti za catback priložijo papirje pa pol pod tisto homologiraš.
js mam evolution, cel sistem ...
glede homologacije je pa tak da se da homologitat sam ta zadni del (sicer se ne spoznam neki na izpusne sisteme pa to, ampak kuk sm ga tak razumel), uglavnem policaj itak "ne ve" pac da ni cel sistem homologiran...

sistem pa je homologiran ... =)

glede tega kuk pa pride catback pa nevem ...
Uporabniški avatar
Cr00k

Odlično hvala! ;)
Uporabniški avatar
ManIAK

Zadnjič v celju sva se pa srečala par x a? :lol:
Uporabniški avatar
belehar

ManIAK napisal/-a:Zadnjič v celju sva se pa srečala par x a? :lol:
a ti si bl to ? :D
hehe

parkrat pa je blo ja :D
Uporabniški avatar
__666__
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a __666__ »

@belehar: bo treba enkrat v prihodnosti nardit en minimeet, da se RS-ovci mal dobimo, ce pa pride se kdo zraven pa tut ne bo panike...me ma firbec kaka je razlika med mojim ko ma original izpuh pa tem z akrapovicem.

LP, Samo
Clio 2.0 16V
Slika
Uporabniški avatar
belehar

__666__ napisal/-a:@belehar: bo treba enkrat v prihodnosti nardit en minimeet, da se RS-ovci mal dobimo, ce pa pride se kdo zraven pa tut ne bo panike...me ma firbec kaka je razlika med mojim ko ma original izpuh pa tem z akrapovicem.

LP, Samo
se cist strinjam =) .
Uporabniški avatar
Cr00k

__666__ napisal/-a:@belehar: bo treba enkrat v prihodnosti nardit en minimeet, da se RS-ovci mal dobimo, ce pa pride se kdo zraven pa tut ne bo panike...me ma firbec kaka je razlika med mojim ko ma original izpuh pa tem z akrapovicem.

LP, Samo
+1; Sam da se vreme mal zrihta...
Odgovori