Sicer ne vem v cem je zdej problem jaz sm filtr sprobal in mi ustreza .Sem imel komplet K&N kit pa mi je kljub dodatni cevi za zrak pri visokih obratih avto zamoril in pod stant gasom ni lepo laufal pri KD2 ni tega kvecemu se mi po obcutku bol zvti proti blokadi in zvok je fenomenalen .Original filtr je uredu samo nima pac nobenega pretiranega zvoka.Jaz sem z KD2 Filtrom zadovoljen .
LP.
modriDIRKAC napisal/-a:
pa glede na to kako tale trobentica lepo vroc zrak od hladilnika sesa ne vem kok bo motor DOBU od tega filtra....mogoce da ga nav zebl pozim
tko da ?????
Evo pocasi se bo treba odlocit in me zanima se vase mnenje?To je moj ozji izbor Alu Platisc za naslednjo sezono.Katere bi po vasem mnenju najbolj pasale na mojga Rs-a.Razvrscene so po vrsti katere so meni najbolj vsec.
Iz teh petih bi izluscil 1. in 4.,na koncu pa sm se odlocil za cetrte,res lepe
feltne.O kaksni velikosti pa razmisljas,17" najverjetneje ane,al 18"
dvomim,pospeski ne smejo trpet
Tezka izbira bo saj vem zato me pa mal tud drugo mnenje zanima ker sam sm tak da bom sel iskt tise za katere sem se takoj na zacetku odlocil ko sem zacel sploh o novih razmisljat.N.1.
Kar se pa dimenzije tice bo pa kar standard 205/40/17".Zato ker res nebi rad zgubil na lastnosti voznje itd.Sm pa razmisljal tud o 18". Sam pol so pa tud gume bl ajsi 215/35/18" in se mi zdi da je to ze prevelik in tud drazje seveda.
LP.
A je to cist frisna varjanta?
Sprasujem zato ker sm en tedem nazaj priblizno dobil inf.pri podjetju www.axle.si da se oboje omenjene feltne dajo pri njih dobit v roku 14 dni.
Hvala.LP.
Meni so tud MILLE MIGLIA se najbolj pri srcu tko da ce se jih bo dalo se dobit spomladi bom vrjetno te uzel.
Ce ima pa kdo se kaksn predlog oziroma ve za kaksne hude feltne ki bi pasale na Cliota pa z besedo na dan. .
LP.
Ja jaz sem mel namen menjat original feltne. pa sem se odlocu, da naredim modifikacijo obstojecih !
Ostane original !!!!
Spomladi bo zgledal nekako tako
Tko to je od kolega avtek.
Mislim da zgleda strupeno in UNIKATNO!
Nekaj takega bom jaz ustvaru samo bo drugacen, boste vidl !!!!!!!!