Clio 1.2 16v l.2005 "u podn ajga!"

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

točn tko Nos :wink: važn da se neki dela he. no in k smo glih pr temu da se neki dela sm dons šu počekirat tisto "letečo - belo - neverjetn 19 ko"od moofdija z namenom da počupam dol distančnike in ...... akcija zaklučena odlično 8) hvala moofdi :D itak kuj en expres fotošuting na parkirplacu u kranju :twisted: spet slikan s telefonam...

Slika

toj to za enkrat... upam da se bom kmalu lotu armaturke in ustalih detajlov v notranjosti... :) use odvisno od €-vitaminov hehehe

bodite v rožcah, pa po cest ! :wink:
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

nice :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
VentilaR

dons čekiram gume in opazm levo zadnjo gumo ob robu popajsano... wtf... valda distančniki 20mm, guma pogleda vn in... čez ovinke in kuclčke mi drajsa guma ob blatnik :( sam čudno mi je ker samo na eni strani drajsa, na desni strani je guma cela...oooh pa še za piko na I začne nekaj spredi desno ropotati... nevem kaj je narobe jutri dvigalko pa pogledat.. upam da ni kej resnga :roll:
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

a pa to nisi prej slisal? :roll:
na eni strani je zato, ker imajo vsi teli clioti zamaknjeno premo zadaj in je na eni strani vec lufta kot na drugi... men je drajsal ze pr 15mm distancnikih, zdaj ko mam druge gume (ista dimenzije, vendar so ozje) pa na sreco ne drajsa vec :D
Najboljs je potem, ce das na levo manjsi distancnik.
Uporabniški avatar
VentilaR

zamakneneo premo... oke tole je biu udarc ajoooj. ja sam, ko bi to zgledal? pomojm čudn. jz sm razmišlu da bi distančnike dal podrejat. ja fuck!
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

zato pa ima jst 185 širino gum gor. distančnike 20mm spredi in zadaj. aja sam moj ni spuščen(še) :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
jurre

hja, takle mamo :lol:
ne vem ce bi cudn zgledal, k je itak ze tko postran? :) UrbanD vem da je mel na prejsnem cliotu na eni strani ozji distancnik.
Ali pa ce das blatnike posirt oz. notranji rob zakrivit, ker je notr en tak rob na L narejen (lahko z roko preveris, RSi pa npr. nimajo takega robu).
Podrejat lahko das, samo ne pretiravat, da ti ne bo kaksen distancnik pocu :roll:
Uporabniški avatar
VentilaR

sm mal pobrsku po forumu ja in sm pršu na temo od UrbanD-ja, zgleda da je to najbolša opcija... podrejov bi ga pa itk sam za ene 5mm., zj me je resno začel psihirat an hah. nemorem verjet zamaknena prema, najdu sm tud temo od enga majstra ki je premo dol uzel in dal nekaj umes... no ja bomo vidl kaj bomo naredl :D drgač pa hvala za informacije pa pomoč :wink:

Nos : hehe sm sm tud jz začeu razmišlat u tej smeri da bi vrgu 185 gor, sam glih nove gume kupu :)
Uporabniški avatar
jurre

np :)
ma 185 gume so pa precej drage, vsaj homologirana dimenzija, je precej cenej met 195/50 15 gor :D (tud ce jo gres homologirat se vseeno zmeraj prisparas pri gumah).
Uporabniški avatar
VentilaR

res je, drage pa so. no ja men še nč ni blo treba odštet za homologacijo hah, morm homologirat še en kup stvari na temu autu sam mankajo € vitamini :P
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Zategnjena je 3mm, tko da ali daš za 6mm podrejat distančnik, ali pa kupiš recimo 15mm za na levo stran pa bo čist ok.

P.S.: Katere distančnike pa imaš? Če maš OZ, se priporočam za menjavo enega, mam pa 15mm :P
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
VentilaR

nevem kere distančnike imam, morm uprašat moofdija če on kej ve kere firme so distančniki :) maš? odlično, če se bom odloču za menjavo se slišva kmetek :wink: skorej rešena situcija heh
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Moji so taki (samo da so za 4 vijake):

Slika
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

VentilaR napisal/-a:zamakneneo premo... oke tole je biu udarc ajoooj. ja sam, ko bi to zgledal? pomojm čudn. jz sm razmišlu da bi distančnike dal podrejat. ja fuck!
ne se sekirat :D welcome to the club :D pač en distančnik daš tanjši in je stvar rešena :lol: :lol:
js mam na eni strani 15mm na drugi pa 12mm,in če vredo ne pogledaš se nič ne vidi 8) 8) je pa to najcenejš rešitev :wink:
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

MuRiCi napisal/-a:
VentilaR napisal/-a:zamakneneo premo... oke tole je biu udarc ajoooj. ja sam, ko bi to zgledal? pomojm čudn. jz sm razmišlu da bi distančnike dal podrejat. ja fuck!
ne se sekirat :D welcome to the club :D pač en distančnik daš tanjši in je stvar rešena :lol: :lol:
js mam na eni strani 15mm na drugi pa 12mm,in če vredo ne pogledaš se nič ne vidi 8) 8) je pa to najcenejš rešitev :wink:
Skor tko k katrca, k ma zamaknjeno naprej nazaj. haha Očitno se je katra dobr obnesla pol so pa še pr cliotu nardil neki podobnga. :D
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Odgovori