Clio II ph2 RS 172 2.0 16v, l.02 by d_leonit,str 8 FS
Hmm. 820eur niti ni tolk. Na prvi pogled.
Res pa je da bojo noro pasale na tvoj avto ker je srebrne barve. Hit poslikat ko jih boš dal gor!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
hehe tu ga gnjavite za 800€, te sem jaz psihopat, ker sem dal skoraj 2k€ 
Zadnjič spremenil RobMayth, dne 05 Mar 2010, 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Če gledaš na to kaj vse lahko dobiš za tak dnar je cena res mal
Sam po drugi strani pa če kupiš rabljene in jih daš popravit, ne prišparaš spet ne vem kolk, neki pa useen.
No če je dnar, zakaj pa ne, zgledou bo sigurno super, čeprav na srebrnem avtu bi tud grafitne hudo zgledale
Sam po drugi strani pa če kupiš rabljene in jih daš popravit, ne prišparaš spet ne vem kolk, neki pa useen.
No če je dnar, zakaj pa ne, zgledou bo sigurno super, čeprav na srebrnem avtu bi tud grafitne hudo zgledale
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Se dajo dobit 18" od megana RS, vendar so na 5 vijakov.doctor10 napisal/-a:se dajo takšne dobit v 17col ? Drugače pa bo bomba zdaj to. Bo avto deležen še kakšnih predelav ? kot jih je bil tvoj prejšni? Za kolko pa si dal prejšnega če ni preveč zaupno?
Nekaj stvari se še bo porihtal, vendar ne mislim pretiravat.
Problem je da rabljenih ni za dobi, razn iz kakšne anglije, pa še tam niso ravno poceni.kmetek napisal/-a:Če gledaš na to kaj vse lahko dobiš za tak dnar je cena res mal![]()
Saj so grafitne, kej navadne srebrne mi niso tok ql.