Clio I 1.8 16v, l.'95 (prodam ter prosim za zaklep str.15)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

andrej86 napisal/-a:
wily napisal/-a:mislim, da bo srebrn brez èrt. un ko mi barvo meša, ne more trofit prave cifre in noèem met kak flekast avto, tako da bi po en strani prosil Spidojca, ti veš ki je bil avto štrihan in bi te prosil, èe bi šou do lièarja pa ga vprašal èe mogoèe še ima kak deci barve zadnega dela, ponavad majo lièarji da na kupe in šparajo, zato bi pa upal, èe bi un še mel kej takega. lpo prosim spidojc pejt ga sej vprašat, èe bi sluèajn mel deci ali pa številko.
èe pa dobil prave cifre, seveda da pridejo te èrte nazaj.
pa daj vse kar je srebrno na novo pihni pa bo,kila barve s 40% rabata je okrog 83 do 85 €
Kuga :?: :!:
Pr nas je 35€!!
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

to bi rad videl :)
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

andrej86 napisal/-a:to bi rad videl :)
Pridi kupit pa boš videl. Svojega Cliota sem dal barvat in me je kila barve prišla 35€.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

wily napisal/-a:
jero_13 napisal/-a:tole bo pa res lepo izpadlo z original odbijači, za 18'' nisem ziher ker so mal vlke, ampak ok :) kaj na odbijaču boš isto dal une črte delat k maš čez havbo al boš oboje špricnu v srebrno brez črt?
mislim, da bo srebrn brez črt. un ko mi barvo meša, ne more trofit prave cifre in nočem met kak flekast avto, tako da bi po en strani prosil Spidojca, ti veš ki je bil avto štrihan in bi te prosil, če bi šou do ličarja pa ga vprašal če mogoče še ima kak deci barve zadnega dela, ponavad majo ličarji da na kupe in šparajo, zato bi pa upal, če bi un še mel kej takega. lpo prosim spidojc pejt ga sej vprašat, če bi slučajn mel deci ali pa številko.
če pa dobil prave cifre, seveda da pridejo te črte nazaj.

To je blo 6 let nazaj,k je bil avto štrihan,ne verjamem da ma še,ga bom pa uprasu k ga srečam.
Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

franko napisal/-a:
andrej86 napisal/-a:
wily napisal/-a:mislim, da bo srebrn brez črt. un ko mi barvo meša, ne more trofit prave cifre in nočem met kak flekast avto, tako da bi po en strani prosil Spidojca, ti veš ki je bil avto štrihan in bi te prosil, če bi šou do ličarja pa ga vprašal če mogoče še ima kak deci barve zadnega dela, ponavad majo ličarji da na kupe in šparajo, zato bi pa upal, če bi un še mel kej takega. lpo prosim spidojc pejt ga sej vprašat, če bi slučajn mel deci ali pa številko.
če pa dobil prave cifre, seveda da pridejo te črte nazaj.
pa daj vse kar je srebrno na novo pihni pa bo,kila barve s 40% rabata je okrog 83 do 85 €
Kuga :?: :!:
Pr nas je 35€!!
andrej ti si verjetno mislil na osnovi vode? tista barva je res dražja, ampak jst bom vzel staro bazo, ker sem najdo enga ko še meša v stari bazi :D in me pride kila okol 25-30€ plus pol še kak manjši popust, je pa spet cena druga 8) :D
Uporabniški avatar
wily

evo spredna havba komplet zrihtana, pošmirglana in dana v šprickit, zdej pa bom pusto to ene par dni da se fajn upije, lpo pošmrglo pa še en sloj šprickita nato pa farbanje, evo tkle je pa nastal badlook:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
wily

bo kr vredi badlook? ha? zdej končno ne bom več rabil 100w žarnic da bom lhka kej vidu na cesto :D
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Veliko lepši bo zdej z manjšim bad look-om. :wink:
Slika
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

No, vliko lepši bi bil z original haubo :P Zdej bo malo lepši kot prej :wink:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Kake so pa kej parabole zdaj, ko si uporabljal 100W žarnice. Po mojih izkušnjah se pri določenih avtih začne smodit ali pa se čez čas začne tista srebrna plast luščit. Pri Cliotu pa nisem želel probavat, kaj bi se zgodilo, zato me zanima koliko časa si imel 100W notri in kake so zdaj parabole?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

prej sem jst mel te žarnice not potem sem pa luči zamenju in sem dau te wiliyu jst nisem meu problemov z njimi ampak kokr vem da njemu je pa mal skurl fokus... drgač pa vlk lepš bo ker tist extremn je pa mal preveč...
men je všeč če je tak čist u izi in ful hudo pride... 8)
Sej ju3 bomo pa mojo havbo zalival hehe... :lol:

Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
wily

robi1000 napisal/-a:Kake so pa kej parabole zdaj, ko si uporabljal 100W žarnice. Po mojih izkušnjah se pri določenih avtih začne smodit ali pa se čez čas začne tista srebrna plast luščit. Pri Cliotu pa nisem želel probavat, kaj bi se zgodilo, zato me zanima koliko časa si imel 100W notri in kake so zdaj parabole?
ja drgač tk zgleda kr hudo, kao original črne, drgač pa čist hin pa že neki časa mi smrdi, levo pozicijsko lediko mi je celo malce stopil :D ampak sveti unulo, bolj ko pa karkol prej 8) :D drgač pa mam že dolgo, pa še kr mam :P
Uporabniški avatar
andrej86

robi1000 napisal/-a:Kake so pa kej parabole zdaj, ko si uporabljal 100W žarnice. Po mojih izkušnjah se pri določenih avtih začne smodit ali pa se čez čas začne tista srebrna plast luščit. Pri Cliotu pa nisem želel probavat, kaj bi se zgodilo, zato me zanima koliko časa si imel 100W notri in kake so zdaj parabole?
jaz uporablam že eni 2 leti pa se fokusu nič ne pozna pa imam ponaredek luč. Je pa res da se policajem zelo sveti in postanejo radovedni kot srake in ti iščejo balaste :)
Uporabniški avatar
wily

evo barva zadnega dela avta je narjena, mal je blo težk ampak je možakar z nekim skenerjem izvedu da je barva od nekega roverja in je lahko identično zmešal. zdele sem pustil habo še malce v šprickitu da se fajn prime, juter grem delat zaden odbijač pa pripravt na štrihanje nato pa gasa vse skp nesit k ličarju.
aja danes naročil prek avtoneta felge, pridejo gor momo gtr 17" z gumim toyo proxes 215 40 R17. niso nove, sam jih bo un prek pošte poslal, tak da juter ali pojutršnem pridejo, pa bomo nardili prave slike, če bo vreme koker tolk vredu bom probal dati gor na clia da vidim kako zgleda.
Uporabniški avatar
andrej86

wily napisal/-a:evo barva zadnega dela avta je narjena, mal je blo težk ampak je možakar z nekim skenerjem izvedu da je barva od nekega roverja in je lahko identično zmešal. zdele sem pustil habo še malce v šprickitu da se fajn prime, juter grem delat zaden odbijač pa pripravt na štrihanje nato pa gasa vse skp nesit k ličarju.
aja danes naročil prek avtoneta felge, pridejo gor momo gtr 17" z gumim toyo proxes 215 40 R17. niso nove, sam jih bo un prek pošte poslal, tak da juter ali pojutršnem pridejo, pa bomo nardili prave slike, če bo vreme koker tolk vredu bom probal dati gor na clia da vidim kako zgleda.
super bojo felne pasale 8)

kaj boš pred bazo kako podlago šprical na havbo ?
pa naredi nekaj s sprednjim odbijačem
Zaklenjeno