Z belimi bo res hudo zgledal, drgač so mi pa zmer bl original ušeč mislu sm jih prodat, sam pol jih nebom nikol več meu, mi je pa kr mau škoda. bomo vidl
Samo nikoli prodajati original opreme. Raje jih za zimske uporabi pa, ko ga boš prodajal in boš imel original RS feltne bo vsak veliko raje ga vzel. Saj so lepe, čeprav pravijo, da bi lahko imele večje luknje, za boljše hlajenje diskov.
Kar poglej kako je s 16Vji, ko so vedno bolj cenjeni z original feltnami. Moje mnenje.
Symon napisal/-a:Samo nikoli prodajati original opreme. Raje jih za zimske uporabi pa, ko ga boš prodajal in boš imel original RS feltne bo vsak veliko raje ga vzel. Saj so lepe, čeprav pravijo, da bi lahko imele večje luknje, za boljše hlajenje diskov. Kar poglej kako je s 16Vji, ko so vedno bolj cenjeni z original feltnami. Moje mnenje.
Tud js bi reku popolnoma enako, sploh kar se tiče odebeljenega!
Predlagam ti, da daš bele feltne gor za eno sezono, pol pa nazaj originalne in bele prodaš. Ker sigurno se boš prej belih naveličal,kot pa originalnih. Ker te bele,bodo redko lepe bele,ampak bodo stalno umazane od praha od ploščic,in ti bodo prej ko slej dop...