Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

vrbnjak, daj slikice cimprej =)
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

stari.. kaj samo vino pijes? dai neke slike p0kni gor :D da bo malo pr0na :D
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

Nicc0 napisal/-a:stari.. kaj samo vino pijes? dai neke slike p0kni gor :D da bo malo pr0na :D
Vino pa Pivo :)

Bom dal slike gor.... Ene lepe zdaj enx..
Uporabniški avatar
vrbnjak

[quote=vrbnjak]Lep pozdravi dragi forumčani! Prvo kot prvo bi le rad povedal da upam da nebo kake foušije ko nadaljujem moje poti glede predelave avtomobila.

Povedal bi da sem kupil Renault Megana Cope-ja kateri mi je uresničil moje večne sanje.Od kar sem dobil v roke vozniško dovoljenje sem si želel Renault Megana Coupe kateri bi bil ful zrihtan in sem končno dosegel to.. Zaradi osebe ki me spravila v odškodnino skoraj 8.000evrov!! sem imel megana ki se je prijatelj peljal po denar vinjen in imel nesrečo ter se komaj dotaknil in poškodoval pešča ki je šel po cesti.. Zaradi teh ####rij so nama dali stroške polovično ker budala ni plačeval in ker je bil moj avto sem dobil tudi jaz dolg .. V glavnem to nima veze in hočem povedati da si po tej ####riji ne morem oresničiti svoje sanje in to je renault megane coupe ki je hudo porihtan!! Pred kratkim sem zasledil na internetu rdečega Megana Coupeja ki sem ga kupil predelanega in sem s tem uresničil svoje večne sanje. Zaradi te kazni si ne morem rihtat avto in mi je uspelo hvala bogu da sem lastnik odličnega in hudo noro porihtanega megana coupe-ja … Prvi lastnik mislim da je bil Rok in drugi Grega ki sva po treh tednih pogovorov končno vse porihtala in sem član prelepega Rnaulta… Tudi jaz bom v nadaljevanju nadaljeval z predelavo…

Hočem le povedati da upam da me razumete in da sem zelo veseli da sem prišel do tega lepotca kaj se bivšemu lastniku zelo zahvaljujem.. IN JE LE MOJ IN MOJ.

MOJE SANJE SO SE URESNIČILE in tega veselja mi ne more nobeden vzet..

V petek sem lepotca pripeljal domov iz Ljubljane kjer so me že v Slovenski Bistrici ujeli policaji in 5.minut pregledovali avto in tudi če je res vse homoligirano. Prejšnjemu lastniku sem že rekel da bom avto čuval še bolj kot marsikaj drugega.. V glavnem mi je policaj na koncu rekel nimaš zimske opreme? In sem rekel da se opravičujem,ampak sem avto kupil in reče drugi:naj ti bo ker je tako lepo…(resnica) počutil sem so ko največji car.. Ko sem se peljal Slovenska Bistrica,Ptuj ter Ljutomer se je folk kar ustavljal in gledal avto..
V Ljutomeru mi je že takoj neki fant rekel če ga lahko slika in da je na hard zrihtan..

Glede tega se bi zahvalil obema lastnikoma in upam da ljudje ki poznajo avto in vsi ki ste na forumu nebo kake foušije ampak vedite da bi vsaki lastnik svojega ponosnega avtomobila rekel da je dal veliko denarja na svoj avto in da je njegovo delo….. MOJ JE IN MOJ BO..

Lp!!! Vrbnjak

Slika

PRDSTAVITEV V KRATKEM! Mogoče že ju3....
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Ni po mojem okusu, ampak iz posta sem razbral, da si noro vesel in zadovoljen, to pa je najbolj važno :)
Uporabniški avatar
pico1
Kraj: zagorje ob savi

Odgovor Napisal/-a pico1 »

lep je mirkaj ga ,kje maš pa prejšnjega
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a HrCk »

leP lep..edin barvo bi menou Jst..ampak kokr je blo rečeno sam Da si Zadovolen pa je use CooL :D ..
Uporabniški avatar
Ales112
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Ales112 »

ful dobr zgleda, barva je pa sploh univerzalna 8)
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

vrbnjak napisal/-a:Povedal bi da sem kupil Renault Megana Cope-ja kateri mi je uresničil moje večne sanje.Od kar sem dobil v roke vozniško dovoljenje sem si želel Renault Megana Coupe kateri bi bil ful zrihtan in sem končno dosegel to.. Zaradi osebe ki me spravila v odškodnino skoraj 8.000evrov!! sem imel megana ki se je prijatelj peljal po denar vinjen in imel nesrečo ter se komaj dotaknil in poškodoval pešča ki je šel po cesti.. Zaradi teh ####rij so nama dali stroške polovično ker budala ni plačeval in ker je bil moj avto sem dobil tudi jaz dolg .. V glavnem to nima veze in hočem povedati da si po tej ####riji ne morem oresničiti svoje sanje in to je renault megane coupe ki je hudo porihtan!! Pred kratkim sem zasledil na internetu rdečega Megana Coupeja ki sem ga kupil predelanega in sem s tem uresničil svoje večne sanje. Zaradi te kazni si ne morem rihtat avto in mi je uspelo hvala bogu da sem lastnik odličnega in hudo noro porihtanega megana coupe-ja … Prvi lastnik mislim da je bil Rok in drugi Grega ki sva po treh tednih pogovorov končno vse porihtala in sem član prelepega Rnaulta… Tudi jaz bom v nadaljevanju nadaljeval z predelavo…
Ok, a lahko prevod tega? :lol:
Uporabniški avatar
vrbnjak

Tadej napisal/-a:Ni po mojem okusu, ampak iz posta sem razbral, da si noro vesel in zadovoljen, to pa je najbolj važno :)
100ludi 100čudi :) HVALA :lol:
Uporabniški avatar
vrbnjak

paloma napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a:Povedal bi da sem kupil Renault Megana Cope-ja kateri mi je uresničil moje večne sanje.Od kar sem dobil v roke vozniško dovoljenje sem si želel Renault Megana Coupe kateri bi bil ful zrihtan in sem končno dosegel to.. Zaradi osebe ki me spravila v odškodnino skoraj 8.000evrov!! sem imel megana ki se je prijatelj peljal po denar vinjen in imel nesrečo ter se komaj dotaknil in poškodoval pešča ki je šel po cesti.. Zaradi teh ####rij so nama dali stroške polovično ker budala ni plačeval in ker je bil moj avto sem dobil tudi jaz dolg .. V glavnem to nima veze in hočem povedati da si po tej ####riji ne morem oresničiti svoje sanje in to je renault megane coupe ki je hudo porihtan!! Pred kratkim sem zasledil na internetu rdečega Megana Coupeja ki sem ga kupil predelanega in sem s tem uresničil svoje večne sanje. Zaradi te kazni si ne morem rihtat avto in mi je uspelo hvala bogu da sem lastnik odličnega in hudo noro porihtanega megana coupe-ja … Prvi lastnik mislim da je bil Rok in drugi Grega ki sva po treh tednih pogovorov končno vse porihtala in sem član prelepega Rnaulta… Tudi jaz bom v nadaljevanju nadaljeval z predelavo…
Ok, a lahko prevod tega? :lol:
Malo zabluzil :P nima veze,hvala vsem..
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

zanimiv megane... nism ga še vidu :lol:

zdele bo pa lih taprav čas za pozim da boš sneg plužil z njim :D welcome to the club! :P

skratka vidm da si ful veseu in prov je tko...prvoščm ti ga in pa čimveč varnih pa brez polcajskih km :wink:
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Uporabnik oz. lastnik 1. ti si zdaj vrjetno 3 al 4.lastnik je tako al itako na forumu. No ne vem če še je. Redline je imel nick. Drgač pa lep megane, edin zadnji spojler bi odstrano pa haubo. Drugo še gre skozi.

Svojga si prodal ze???
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

MaTe0 napisal/-a:Uporabnik oz. lastnik 1. ti si zdaj vrjetno 3 al 4.lastnik je tako al itako na forumu. No ne vem če še je. Redline je imel nick. Drgač pa lep megane, edin zadnji spojler bi odstrano pa haubo. Drugo še gre skozi.

Svojga si prodal ze???
Po moje misliš uporabnika RedWind in njegovega bivsega coupeja.

KLIK

Sam razen ce ni bil prebarvan to ni isti avto, ceprav mu je ZELO podoben :)
Uporabniški avatar
vrbnjak

ZZ-717 napisal/-a:zanimiv megane... nism ga še vidu :lol:

zdele bo pa lih taprav čas za pozim da boš sneg plužil z njim :D welcome to the club! :P

skratka vidm da si ful veseu in prov je tko...prvoščm ti ga in pa čimveč varnih pa brez polcajskih km :wink:
HAHA :P bo pozimi kar počival :P Hvala
Zaklenjeno