Renault-Nissan.

No pri teh avtih se niso bli v zlahti ampak vseeno.
Micra 1.3 turbo, 141kW, sleeper. 
Tele Micre 1,3 so tunabilne ko 100 mater.

1.3 16V, DOHC... N/A tuning in prides blizu 100hp brez odpiranja notranjosti, ce pa se motor rebuilda cez 110hp ne uide. Turbina gor do ene 130hp dela brez tezav. Ob dobrih 800kg in z presenetljivo dobro lego je zelo zabavna zadevca. Ce bi se kdo rad sel kak cheap tuning. No sicer pa kdo ve, kaj bom se kupil...
200SX & 180SX S13. No saj poznate najbrz ze vsi.
Almera GTi (SR20DE 2.0 143hp) Ima isti motor kot jaz, le zaradi izpuhov malenkost drugacna zasnova glave in druge odmicne. Samo stare odmicne in imas ze 150hp. Zal jih pri nas ni, ce ne bi ze zdavnaj kupil ter uvozil motor 2.0 SR20VE z variabilnimi odmicnimi ter 187hp, dodal se druge odmicne in kolektor ter se pogovarjal o 200hp.
Pulsar VZ-R (1,6 175hp, NA), VZ-R N1 (1,6 199hp NA!!) Edino na JDM trgu. Najmocnejsi N/A serijski motor na liter prostornine. V Youtube vtipkajte "NISSAN PULSAR VZ-R Promotion Video" ali "Civic vs pulsar" in se cudite. Zal je bil N1 omejen na 1000 primerkov.

Sicer pa biser od motorja, spet ista zasnova kot SR20DE le da gre tu za SR16VE (1,6 namesto 2,0 in variabilne odmicne). Mimogrede navora ima cez celo obmocje vrtljajev toliko kot moj 2.0! Nissani imajo na splosno zelo dober razpon navora.

100NX GTi (aka NX2000 v USA) turbo. NX2000 v USA je imel ze serijsko LSD in je bil znan po svoji odlicni legi. Torej meni manjka samo ta spera.
Mimogrede kako Nissan pimenuje motorje:
SR20DET: Druzina
SR motorja,
2,0 prostornina,
DOHC,
Elektronski vbrizg,
Turbo.
SR16VE:
SR druzina,
1,6 prostornina,
Variabilne odmicne,
Elektronski vbrizg.
RB26DETT:
RB druzina,
2,6 prostornina,
DOHC,
Elektronski vbrizg,
Twin
Turbo. Motor v Skylineu GT-R.

VR38DETT.
V na zacetku ponavadi pomeni V motor. V tem primeru gre za 3,8 motor twin turbo iz novega GT-R.
VQ35HR:
VQ V motor,
3,5 prostornina, "
High
Revolution" ali "
High
Response". Motor iz faceliftanega 350Z, ki se obnasa bistveno bolje kot oni z oznako VQ35DE.
Ce boste pridni bom pa se kaksnega manj znanega Nissana predstavil.