2000 Renault Megane 1.6 16v
glej, glej, še en megane1ph2 s pobarvanimi letvicami, mi gre kr malce v nos
hec, naj ga lastnik predstavi v svoji temi
Veš mogoče kakšne vzmeti ima?
lepe slike
Veš mogoče kakšne vzmeti ima?
lepe slike
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
@kmetek: Ja, res sem bil na veselici.
Drgač pa moder Megane prihaja iz Grahovega, vzmeti ma enake kakor moj, tudi torzija je spuščena natanko toliko kot moja, saj sva jo šla nastavljat skupaj, z razliko, da je moja že posedena, njegova se pa še bo. 
Naslednja sprememba na avtu bodo ali feltne ali pa barvanje haube, letvic in kljuk. Bomo videli. Haubo bi rad prebarval, ker je malce poškodovana že kar nekaj časa in mi rjavi z notranje strani navzven na spodnjem robu. Pomojem bo vse skupaj moralo počakati nekaj časa. Lepo počasi pa z okusom.
Naslednja sprememba na avtu bodo ali feltne ali pa barvanje haube, letvic in kljuk. Bomo videli. Haubo bi rad prebarval, ker je malce poškodovana že kar nekaj časa in mi rjavi z notranje strani navzven na spodnjem robu. Pomojem bo vse skupaj moralo počakati nekaj časa. Lepo počasi pa z okusom.
Sem se mal lotu dela kar sam. 
Slik pred in po klepanju poškodbe nažalost nimam.
Neka masa podobna silikonu je bla čez in ko sem jo odstranil sem takoj videl dejansko stanje.

Zbrusit pa premazat s ferosanom.

Kar je zbrušenega na zunanji strani je res malo in bom že nekako poflikal, kar je pa z notranje strani haube bom pobarval pa z barvo v spreju, tam že prej ni blo ne vem kaj lepo narjeno.
Res se mi ne daje 200+€ za komplet haubo štrihat. Čakam, da ferosan naredi svoje, nadaljujemo proti večeru. 

Lp Blaž
Slik pred in po klepanju poškodbe nažalost nimam.
Neka masa podobna silikonu je bla čez in ko sem jo odstranil sem takoj videl dejansko stanje.

Zbrusit pa premazat s ferosanom.

Kar je zbrušenega na zunanji strani je res malo in bom že nekako poflikal, kar je pa z notranje strani haube bom pobarval pa z barvo v spreju, tam že prej ni blo ne vem kaj lepo narjeno.

Lp Blaž
Živjo!
Oglašam se res po dolgem času, na avtu se je že marsikaj spremenilo.
Na novo je barvana komplet hauba, nova so sovoznikova vrata zaradi neprijetnosti na parkirišču, rumene meglenke, zamenjano je lepo število malenkosti na avtomobilu npr. plastike zadnjega brisalca, vrečka menjalnika, tesnila okoli vrat, nedeljujoče žarnice v armaturki itd. Vglavnem malenkosti, ki pa se vse skupaj kar poznajo.
Prodal sem tako gume kot tudi jeklene feltne. Mogoče bi znale spomladi priti upoštev kakšne 17ke, bomo videli.
No pa kar na slike v družbi z kolegovim BMW 330cd:

Naj bo dost zaenkrat.
Over & out.
Oglašam se res po dolgem času, na avtu se je že marsikaj spremenilo.
No pa kar na slike v družbi z kolegovim BMW 330cd:

Naj bo dost zaenkrat.
Over & out.