Ce dobro pogledas je motor hladen in normalno je da kadar laufa "zaug" so obrati malo povisani ( okoli 1250obr), verjetno ko se malo segreje mora pasti na 750-800 obr-min.BoskoX napisal/-a:Na obratomerju se mi zdijo nekam visoki obrati ?
Moj Clio II Ph.1 1.2 (new stuff str. 3)
Se opravicujem, nism pogledal pozorno temperature masine.Tommy30 napisal/-a:Ce dobro pogledas je motor hladen in normalno je da kadar laufa "zaug" so obrati malo povisani ( okoli 1250obr), verjetno ko se malo segreje mora pasti na 750-800 obr-min.BoskoX napisal/-a:Na obratomerju se mi zdijo nekam visoki obrati ?
Ze res, ampak zakaj bi imel 30k km vec, kot imam v resnici? Sej bom poslikau stari in novi stevc, ko prevrtim novega na realne kilometre.Tommy30 napisal/-a:Ko bos prodajal bo itak skoraj vsak vedel da je menjan stevec, ker tak model Cliota kot je tvoj ni noben imel takih stevcev.....( z osnovno opremo )....ClioOwner napisal/-a:Bele zmigavcke mi je nabavu Hugo. Kontaktiraj ga po PM.
Glede kilometrov, bo pa treba posusmarit malo, ker imam skoraj 30k km vec na tem stevcu. Moram najt koga, ki vrti stevce nazaj. Ze zarad sebe moram to nardit, ker me moti, pa tudi ko bom prodajau bo imel 30k km vec kot je realno. Tako da bo treba zrihtat to.
Tocno tako.Tommy30 napisal/-a:Ce dobro pogledas je motor hladen in normalno je da kadar laufa "zaug" so obrati malo povisani ( okoli 1250obr), verjetno ko se malo segreje mora pasti na 750-800 obr-min.BoskoX napisal/-a:Na obratomerju se mi zdijo nekam visoki obrati ?
LP.Tomazy2 napisal/-a:LP
hehe nism ni skuzu da je to tvoj clio vladiclep lep
![]()
vikend.. privat festa.. hmm... i like it![]()
Hehe, sam se bojim da se nas bo prevec nabralo, ker nas je na Dolenjskem kar dost renojevcev.
No tako, stevec je su na tester, ker je moj mehanik reku, da ni normalno da brli lucka za aku, ker je z alternatorjem vse uredu.
Bomo vidli kaj bojo rekli pr Avtoelektriki.
Zamenjali smo se olje in podmazali vzvode menjalnika. Tako da se zdej res lepo salta, naslednic ko bote pr mehaniku mu recte nej podmaze, ker se nabere vsega tam dol in potem se zatika.
Lp.
Bomo vidli kaj bojo rekli pr Avtoelektriki.
Zamenjali smo se olje in podmazali vzvode menjalnika. Tako da se zdej res lepo salta, naslednic ko bote pr mehaniku mu recte nej podmaze, ker se nabere vsega tam dol in potem se zatika.
Lp.