clio dCi privilege lux 82km
Bom pogledal, ker to se mi zdi poceni! Kaj si amortizerje tudi menjal ali pa predelal? Ker 60 je ze kr dosti...Slicker napisal/-a:poglej se za supersport fedri. niso pretrdi, mehki pa tut ne. pa posedajo se prav tako ne, za razliko od apexa. pa se cenovno ugodni so. jz sm dau za mojga golfa za 60/60 114eur.
Jaz zaenkrat racunam na 30-40!
FK so okol 140 se mi zdi! Apex pa sem ze crtal
@rok meni so pa tepihi kul, pa prakticni in vzdrzljivi
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Pri starem je bil napis narejen s taksnimi cepki v pleh... Tak, da ce das clio ven so luknje... Verjetno je pri tem enako! Takrat bi moral se spricnit prtljazna vrata! Trenutno bom mel kr tak... Vsaj na drugi strani ni blo napisa renault, da sem lahko dal crke sem
Sem pa danes koncno spravil dol prednjo nalepko! Bom poslikal potem!
Sem pa danes koncno spravil dol prednjo nalepko! Bom poslikal potem!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
na zalost se z original amortizerji, je pa v nacrtu ta mesec trsanje. avto kar plava po cesti, zato ne priporocam. ti ce ga bos spustu 30mm ni treba nic trsat. do 35mm zadoscajo serijski, ker 35mm je itak samo za izgled in malo da se bols drzi. kj velike razlike v udobju pa ne bos obcutu, razen tega da se ti bo zdelo da je avto kt na tracnicah.Mark napisal/-a:Bom pogledal, ker to se mi zdi poceni! Kaj si amortizerje tudi menjal ali pa predelal? Ker 60 je ze kr dosti...Slicker napisal/-a:poglej se za supersport fedri. niso pretrdi, mehki pa tut ne. pa posedajo se prav tako ne, za razliko od apexa. pa se cenovno ugodni so. jz sm dau za mojga golfa za 60/60 114eur.
Jaz zaenkrat racunam na 30-40!
FK so okol 140 se mi zdi! Apex pa sem ze crtal![]()
@rok meni so pa tepihi kul, pa prakticni in vzdrzljiviSploh ne razmislam o tem, ce pasejo al ne...