Darkdogove novitete
Meni so 1x polirali na reno servisu.. sem jim rekel naj cel avto, pa so samo tu pa tam... je pa blo malo tak rjavo/crno kjer niso dobro spucali pasto... z nekim strojem so. Bi mogel 1x tja it pa sam cel avto spolirat
Torej noben neve za kako dobro poler pasto? Te pa si bom z reno butika nekaj nabavil.
Torej noben neve za kako dobro poler pasto? Te pa si bom z reno butika nekaj nabavil.
Ta sonax-ova je ful dobra. Zdaj na novi lak lahko das gor to sonaxsovo v rdeci embalazi, ker ta ne vpliva direktno na barvo.MasTTer napisal/-a:Meni so 1x polirali na reno servisu.. sem jim rekel naj cel avto, pa so samo tu pa tam... je pa blo malo tak rjavo/crno kjer niso dobro spucali pasto... z nekim strojem so. Bi mogel 1x tja it pa sam cel avto spolirat![]()
Obstajajo pa se Sonax Progressive 2 in 3, ki so za rahlo popraskane avte.
Jaz imam ono prvo in je super.
Drugace pa lak scitite z voskom za karoserijo. Je zascita za barvo.
Mastter: Na renoju te bodo oskubli kar nekaj tisocakov. Za enak denar dobis v Intersparu.

Fantje sonax je zanic ker je barva na avtu po nekaj pranjih v avtopralnici taka kot je bila (grda). Najboljse paste so od 3M firme kupis pa najprej polirpasto nato pa se zascito laka. Avto sem poliral pred zimo, ker ko sem ga kupil je bil lak ze kar crn (avto je drugace bel), Po poliranju kot noc in dan. Avto je redno v pralnici in vremenske razmere ga kar posteno obdelujejo. Za sonax se ne splaca dat dnarja.
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
- blue tornado
- blue tornado
Moja nova pridobitev so beli stranski smerniki na sprednjih blatnikih.Une zatemnjene crne sm dal stran,zdej mi pa pilicaji pa uni na teh.nemorjo nc.
Kupil sm jih pa v austriji na srecanju.Cena 20 EUR.
Nisem mel denarja za une cist bele luci
Pomoje jih nima noben v sloveniji na cliotu.Ja pa kdaj drugic.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.