Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

ja lepo, da si slikce napopou, ti kr sej smo skupej u tem projektu :D

tist olnji filter bomo ze nekak zamenjal, s tem se ne obremenjujmo prevec

se vedno pa nucam bele stevce, ce jih kdo ima, bi lepo prosu

dans grem pa po sredinsko konzolo od Fiat Unota, ki bo potem pritrjena na armaturo; na njej pa bodo stikala, radio pa ura, ker zaradi stevca, ki je sirsi od originala, tiste stvari (stikala, gretje in ura) ne bojo vec ob stevcu-upam da jo ugodno dobim
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

saj prednji most bos verjetno potegnil kaj ven, ali?
Ker ne vem, ce dobis hladilnik noter..
Slika
Uporabniški avatar
snopy106

Odgovor Napisal/-a snopy106 »

Jp most gre mal ven.
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

Bojci napisal/-a:saj prednji most bos verjetno potegnil kaj ven, ali?
Ker ne vem, ce dobis hladilnik noter..
:? ...most bo ostal kr tam kjer je zdej...sam spodnjo vezno bomo predelal...ene 5cm naprej...pol pa nosilce nanjo za hladilnik...
Uporabniški avatar
dete

most bomo sam mal ojacal, spodnjo vezno steno pa bom dau narest; nekej smo se menil da bomo uporabil U-profile, ker je med odbijacem in sprednjo steno ene 8 cm lufta, tako da se lahko igramo

dans je biu tud kr uspesn dan, sm se oglasu pr Kastelcu u Grosuplem, pa sm dubu gratis sredinsko konzolo od Unota :D -so res carji,

avtov majo, pa na tone, veliko med njimi se popolnoma voznih, v oci sta mi padli dve R11 z GTX motorjema, pa ena 19 z Energy motorjem; tako da ce kdo kej rabljenih delov nuca vam toplo priporocam, da se pozanimate najprej pr njih-so tud cenovno ugodni :wink:
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

to je un v Grosupju k ma prov razgradnjo avtomobilov :?:
Ja ste pridni kar tako naprej .... :D
Uporabniški avatar
dete

no dans sm se pa u notranjost avta zapodu, malo obdelave stevca-se ga sicer ne vidi sam je brez podlog, ampak stoji na mestu

Slika

jutr je treba se konzolo okrog stevca porihtat, pa sredinsko konzolo od Unota

Slika

zgornje tri luknje bom zakitou, ker notr pridejo stikala, ura, pa komanda gretja, pod tem pride radio, spodej je pa ena fletna odlagalna policka-predalcek

z masino smo pa mau u zaostanku, ker zbiram dele pa denar za dele, ampak tud to se bo hmal zacelo odvijat... :wink:
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Delate kot norci vidm. :D Moram reci da si avto dobil zelo poceni, ceprav ce tako pogledas 19-ka 16v s slabo karoserijo in slabim motorjem ni pa prakticno nic vredna. Tako da vprasanje recimo kaj se ti bo bolje splacalo, da bos to masino obnavljal(rablene dele motorja bos tezko dobil), ali da bi ze v zacetku dal malo vec denarja pa bi kupil avto z dobro masino. Recimo moja bivsa 16vjka se je malo drazje prodala samo motor pa svaka mu cast :D. Ampak useeno res neverjetno poceni, sem kar debelo pogledal koliko si dal za avto. :)
Slika
Uporabniški avatar
dete

sej tako kot si ugotovu: slab pleh :( +slab motor :( =ugodna cena

no nekej delov je sicer zelo dobrih, nekej se jih bo pac prodalo, nekej jih bom pa porihtou, pa u petko dau, ampak dela bo se kr... sam potrpljenje clovk rabi pa seveda eur
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ko bo pa vsega konec bomo pa vsi gledali samo kak dobro je ti bos pa tud si pomojem posteno oddahno pa si reko zdaj pa je tak kot hocem :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
dete

rihtanje avta pr men je sod brez dna.... , sm ze lan reku: To je to.
pol mi je pa letos ena varovalka u glav pregorela, pa sm spet cele dneve sam u avtu, ce pa ne, pol pa delam cele dneve za avto
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

dete napisal/-a:rihtanje avta pr men je sod brez dna.... , sm ze lan reku: To je to.
pol mi je pa letos ena varovalka u glav pregorela, pa sm spet cele dneve sam u avtu, ce pa ne, pol pa delam cele dneve za avto
Delat za avto ja to pa poznam ker mi doma isto pravijo :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
CliYo II

MaTe0 napisal/-a:
dete napisal/-a:rihtanje avta pr men je sod brez dna.... , sm ze lan reku: To je to.
Delat za avto ja to pa poznam ker mi doma isto pravijo :)
hehe...sj nista edena no...
Uporabniški avatar
dete

ja ne vem, sam pr tem je en sod, k je omejen z dnom, k iz njega spravns vs dnar, lahko pol sam se pocepnes notr, pa cakas, da kej kapne

bomo predracun sestavli pa bomo vidli kje smo
Uporabniški avatar
CliYo II

bom js jutr mau skup vrgu...med predavanjem da ne do doukcajt...pol bos pa vidu ce bo treba kj sod poglobit 8)
Odgovori