Zanimivi oglasi po internetu - printscreen in link OBVEZNA
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več- matejpurgar19
ka bi bla za tebe primerna cena?? 1000€?? avto je letnik 95 ph2 model( noter kot nov, si sam videl kak je!) ne kak 92 ko ma notranjost tako, da te glava boli pa nevem kaj še!Markolino napisal/-a:Willy: Pa dej ne pretiravaj s ceno..
in pol pretiravam??, avto bo komplet na nov poštrihan, komplet nove odbijače bo dobil,.... pa vse je homologiran na avtu. pred montažo novega motorja narjene velik servis(vsi jermeni, šponerje, vodna pumpa, spoden del motorja, komplet nove ojnične ležaje.....), mislim da je cena primerna, ni pa zadnja!
p.s. če bo kdo tuki kej pretirava, glede takih for pa to, pa mislim da si ti to. brez zamere ampak maš kdaj pa kdaj take res čudne.
Willy:
E bogami ni mogel bit pri vas, ker ga je imel starejši možakar iz novega mesta. In je bil prvi lastnik. Pa nerabimo se prepirat kdo je kolko motorjev menjal.. O mojem ni blo govora, da so se motorji menjavali kot gate. O tem rdečim. Pa so itak vsi potrjevali. Zdaj če si fovš da imam lepšega od tvojga je to tvoj problem. Mene pusti pri miru in bom tud jaz tebe.
če ga prodaš za 1500e bodi vesel.
Ps. Nočem da se neki kregava, ker nisem tak tip !
Jaz pa prav nič ne pretiravam
E bogami ni mogel bit pri vas, ker ga je imel starejši možakar iz novega mesta. In je bil prvi lastnik. Pa nerabimo se prepirat kdo je kolko motorjev menjal.. O mojem ni blo govora, da so se motorji menjavali kot gate. O tem rdečim. Pa so itak vsi potrjevali. Zdaj če si fovš da imam lepšega od tvojga je to tvoj problem. Mene pusti pri miru in bom tud jaz tebe.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Iskat je treba.... neki tudi tle piše.bam88 napisal/-a:kje pa je blo govora?
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=25491
Zadnjič spremenil Markolino, dne 09 Feb 2010, 00:38, skupaj popravljeno 1 krat.
fouš nisem bil pa nikol na nobenga, da bi mel nevem kk lepšga clia. to maš take čudne res....nebom se kregu ampak, če folk prodaje nevem kake clie po 2000€ pa so 100krat bolj sfukan pa nikol vzdrževan bom pa jst tud za svojga potegnu nek denar. pa magari se mi sam povrne, kar sem jst vložu v njega. prodaja je pa trenuten preventiva, ker sem se malce navelču malega avta in bi raj mel neki večga, če bo se pa najdel kej večga za primerno ceno pa ostane clio doma.Markolino napisal/-a:Willy:
S tem, da sem rekel o pretirani ceni, nisem nič slabega mislil.wily napisal/-a:fouš nisem bil pa nikol na nobenga, da bi mel nevem kk lepšga clia. to maš take čudne res....nebom se kregu ampak, če folk prodaje nevem kake clie po 2000€ pa so 100krat bolj sfukan pa nikol vzdrževan bom pa jst tud za svojga potegnu nek denar. pa magari se mi sam povrne, kar sem jst vložu v njega. prodaja je pa trenuten preventiva, ker sem se malce navelču malega avta in bi raj mel neki večga, če bo se pa najdel kej večga za primerno ceno pa ostane clio doma.Markolino napisal/-a:Willy:
No ti sam veš.
Srečno prodajo
L.p.
wily jaz nimam nič proti tvoji ceni sam neki ne razumem???

kaj avto boš najprej prodal, pol ga boš pa še preštrihal in zamenjal odbijače al kako si to mislu?wily napisal/-a: in pol pretiravam??, avto bo komplet na nov poštrihan, komplet nove odbijače bo dobil,....
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548