robi1000 napisal/-a:Odlicno! Glej da bo do torka fertik ker mam trackday!
verjetno nisi malo gnarja dal za generalko,ga nebi prvo malo "ajnfaral" kakih par tisoc kilometrov lepo na izi,pol pa menjas olje pa oljni filter pa pol do daske
robi1000 napisal/-a:Odlicno! Glej da bo do torka fertik ker mam trackday!
---> To je bila sala...
verjetno nisi malo gnarja dal za generalko,ga nebi prvo malo "ajnfaral" kakih par tisoc kilometrov lepo na izi,pol pa menjas olje pa oljni filter pa pol do daske
Glede "ajnfaranja" pa je za to poskrbel ze nekdo drug namesto mene... Avta ne bom ravno zgal (za te namene imam AX-a), tudi ko se ulavfa ne bo prov veliko tisan, ker bo to moj avto za ob vikendih za malo it na morje in podobno (saj vem- napacna uporaba Willyja ). Prav tako do naslednjega leta tako ali tako ne bo registriran, ker se pozimi na mislim vozit.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Grem staut da si mu tu zdej od ventilarja masino nastavu pa sam njegou ispusn kolektor gor nasraufu,njegouga pa doma skrivas zase. Ja upam da cimprej uzge in da laufa tko kot je treba.
nightmare napisal/-a:Grem staut da si mu tu zdej od ventilarja masino nastavu pa sam njegou ispusn kolektor gor nasraufu,njegouga pa doma skrivas zase. Ja upam da cimprej uzge in da laufa tko kot je treba.
a si me kdaj v zadnjem casu ze vidu? ne, ker to ni mogoce, ker sm s svojo petko prehiter! motor je res bombasticen
robi zate bo pa itak F7P dovol