Operacija: "TURBO"...
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
saj nisem mislil da mi bo kdo napol zastonj delal samo 1200 za barvanje brez klepanja je pa malce huda, s tem da jaz pripeljem komplet slecen avto tja (odbijaci, obrobe/tesnila,luci vse dol)
ne vem kaksne so cene izven ljubljane, tu je itak vse predrago
ne vem kaksne so cene izven ljubljane, tu je itak vse predrago
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
saj preden bom licarja rabil je treba se odbijac popravit pa prag zalepit, pa letvice z vrat dol spravit; nalimane so z tistim crnim limom za sipe, ce se komu sanja kako jih dol dobit kar na dan z besedo
a obstaja kaksna stvar ki topi ta lim? ce segrejem je kaj bolje/slabse/enako?
danes sem se spegla lotil

ko je bila tapeta dol sem ugotovil da pri manualnih speglih (za razliko od tistih na strom) ni treba sneti tapete da ga dol dobis

pol ure sem mozgal kako spraviti tisti cucelj na sredini stran
potem sem se vdal in sel v knjigo pogledat
prijazni francozi so skrili vijak za tesnilom na zadnji strani, porednezi
ker je pri rdecem speglu utrgalo samo nosilec, je bil plan na zamenjam samo to, da mi ni treba vsega se enkrat kitat in barvat
kako se to razdre pa niti v knjigi ne pise (plod lastne pameti: stisniti je treba vzmet v nosilcu in zavrteti v poljubno smer, potem kar samo ven pade
)

a obstaja kaksna stvar ki topi ta lim? ce segrejem je kaj bolje/slabse/enako?
danes sem se spegla lotil

ko je bila tapeta dol sem ugotovil da pri manualnih speglih (za razliko od tistih na strom) ni treba sneti tapete da ga dol dobis

pol ure sem mozgal kako spraviti tisti cucelj na sredini stran
potem sem se vdal in sel v knjigo pogledat
prijazni francozi so skrili vijak za tesnilom na zadnji strani, porednezi
ker je pri rdecem speglu utrgalo samo nosilec, je bil plan na zamenjam samo to, da mi ni treba vsega se enkrat kitat in barvat
kako se to razdre pa niti v knjigi ne pise (plod lastne pameti: stisniti je treba vzmet v nosilcu in zavrteti v poljubno smer, potem kar samo ven pade

Na petki je meni uspelo dobit nazaj skupaj spegu, sicer z veliko akrobacijami ampak ratalo mi pa je, sem se pa kr nekaj casa zezal da mi je uspelo stisnt fedro in potem v tistem trenutku se trofit stift nazaj v luknjo. Tako je blo na enem ogledalu, na drugem pa je bla fedra prisraufana z vijakom, tam sem bil seveda gotov v 5 sec
.
Sej take cene so od susmarjev...pa se pol takih susmarjev tud naredi po susmarsk pol. V Lj in okolici so take cene, za ostal del slovenije ne vem ampak ze 1200eur je ugodno, ce naredi dobr (ne odlicno) z barvo in vsem...ClioOwner napisal/-a:@Shusuglao Majster, probi najt kakega "susmarja" ti bo ustimau strihanje in klepanje za pou manjso ceno
Sus verjem mi da ta cena ni nevem kolk visoka...sem kar iskal po vezah in kar nekaj avtov ze dal postrihat, sej ves. Mogoce da bi ti moj naredu za 1000eur al pa mal manj, bi blo treba jit vprasat.
Enigma motorsport
ga bova sla vprasat, samo prej moram odbijac popravit da se potem avto lahko dopelje tja in zrihta do koncaDrmo napisal/-a: Sus verjem mi da ta cena ni nevem kolk visoka...sem kar iskal po vezah in kar nekaj avtov ze dal postrihat, sej ves. Mogoce da bi ti moj naredu za 1000eur al pa mal manj, bi blo treba jit vprasat.
hauba gor pa dol pa blatnik gor pa maska dol pa vse spet gor pa panti gor pa dol......x10
....zdaj hauba koncno gre gor, pa maska in luci tudi, od 1.7 seveda
kok je brezvezen s temi lucmi

genericni blatnik mi trena zivce zato ga ni na avtu

ce ga nastavim tako da so lufti tja do 5mm se vrata ne odprejo, ce nastavim tako da se vrata odprejo pa maska ne gre gor
ga bo treba s tavelikim kladivom nalomit
turbo maska je trenutno na srebrnem, ker je buskasta in jo je treba poravnati

....zdaj hauba koncno gre gor, pa maska in luci tudi, od 1.7 seveda
kok je brezvezen s temi lucmi

genericni blatnik mi trena zivce zato ga ni na avtu

ce ga nastavim tako da so lufti tja do 5mm se vrata ne odprejo, ce nastavim tako da se vrata odprejo pa maska ne gre gor
ga bo treba s tavelikim kladivom nalomit
turbo maska je trenutno na srebrnem, ker je buskasta in jo je treba poravnati

ne vem, ne da se mi blatnikov iz srebrne dol sraufat
najbrz bi ga malo lazje gor dobil
drugace pa tudi krivine same niso popolnoma enake kot na originalu (kdo ki ne pozna avta nebi opazil, meni gre pa vsaka malenkost v nos)
ravno prej sem meril luknje za bocno letvico; za cca 5mm razlike od originala, sirina je faljena za okrog 2mm (zato se vtrata ne odprejo), luknje za zmigavc so postrani in podobni mali kiksi
saj ze na blatniku pise da se ga da prirediti za R21, ne da pase
najbrz bi ga malo lazje gor dobil
drugace pa tudi krivine same niso popolnoma enake kot na originalu (kdo ki ne pozna avta nebi opazil, meni gre pa vsaka malenkost v nos)
ravno prej sem meril luknje za bocno letvico; za cca 5mm razlike od originala, sirina je faljena za okrog 2mm (zato se vtrata ne odprejo), luknje za zmigavc so postrani in podobni mali kiksi
saj ze na blatniku pise da se ga da prirediti za R21, ne da pase

.jpg)