Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

@scythe: Čuj ti, za tebe bi skoraj lahko veljalo kot za Lončarja :D: "TI SI (skoraj) INSIDER IN ZAENKRAT (ŠE) NE SODELUJEŠ!!! :lol:"

Drugače pa če še enkrat prebereš moj prejšnji post, boš ugotovil, da iskano ni Clio in da temo posodabljam z zamikom :)...

BTW Kje se skrivaš, da te ni nič videti?

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

Čuj delamo delamo :) čuj :D sam kak to da si po novem poštar? :P hahahah :D treba it na en kofe :D
Uporabniški avatar
Marko16V
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Marko16V »

ka pa teb spet ni jasno?vsaj ena zanimiva tema ko jo rad pogledam pa je vsak dan kej novga.pac ne brat ce ti ne pase
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Marko16V napisal/-a:ka pa teb spet ni jasno?vsaj ena zanimiva tema ko jo rad pogledam pa je vsak dan kej novga.pac ne brat ce ti ne pase
X2...

Men je pa prou zanimiv tole prebirat :)
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

bam88 napisal/-a:kva ti je fora se it neke igrce? pac mas rumen avto zdravo. matr k v vrtcu
A v trgovini tudi poveš, da si kupu salamo, ki ti ni bila ušeč in jo naj umaknejo iz prodaje, ali jo pač nehaš kupovat?

Govorimo eno, delamo drugo, ha?
Uporabniški avatar
doctor10

Odgovor Napisal/-a doctor10 »

MIslim da je to najbolj zanimiva tema tako na reno forumu, kot na avtomobilizmu..
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

bam88 take a chill pill :)

Lejga mojster če te moti zadeva jo ne rabiš brat, osebno mislim, da bi več takih rabl...
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

A je Megane R26? :shock:
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Ah bam bam...

Dab'r je :D

Men je tema usec, res da upam, da jo en tedn ne pogledam, ker cene cakam na sliko, ampak tako kot ni treba drugim kvariti mislenje o njihovih stvareh, tako ni treba pisati nesmiselnih odgovor, na katerega reakcijo ze poznas...

Vsaka beseda ima svoj namen, tako da ne vem, si pricakoval da bomo ljudje, ki nam je tema usec sli v lj-polje, kot da je z nami nekaj narobe :roll:

Zaradi raznolikosti je prislo do razvoja, novih dognanja in dosezkov...
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Tisti, kateri ste bili danes na TimeAttack-u ste tako ali tako avto videli. :D Ostali ga bodo pa verjetno kmalu :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Drmo napisal/-a:Tisti, kateri ste bili danes na TimeAttack-u ste tako ali tako avto videli. :D
Kje? :shock: :shock: :shock: :D
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

to ni ta avto, kateri je bil na time attacku, tukaj je govora o drugem avtomobilu. ;)
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Sej vem :P
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Drmo napisal/-a:Tisti, kateri ste bili danes na TimeAttack-u ste tako ali tako avto videli. :D Ostali ga bodo pa verjetno kmalu :lol:
A tk da ni Clio R27? :D
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

bam88 napisal/-a:kva ti je fora se it neke igrce? pac mas rumen avto zdravo. matr k v vrtcu
Kaj je pa tebe pičilo :)? Kolikor mi je poznano, smem pisati v svoji temi ravno kar si želim, dokler recimo ne žalim koga in podobno ;).

Fora "igric"? Kaj pa vem, po resnici povedano, mi je malo glupo, ko pogledam to svojo temo in so precejkrat samo moji (dolgi) posti eden za drugim. In tako je skoraj vsaka stran te teme (pre)obsežna, pa sem mislil to malo spremeniti in poskusiti narediti malce bolj zanimivo ;).

Rumen avto? Iz moje strani ni govora o nobenem rumenem avtu. Me pa tvoj post res spominja na vrtec in foušijo (čeprav niti ne vem čemu).

Kar se pa tiče tistega tvojega primera s salamo. Če se sedaj pridružim temu primeru ti omenjaš salamo, jst pa govorim recimo o hrenovki ;) (saj boš mogoče še razumel).

...

@vsi: Cel vikend je za nami, pa nič kaj novih ugotovitev...

Torej še enkrat:
schkorc napisal/-a:Ko sem v prejšnjih postih omenjal nakup novega prevoznega sredstva, nisem imel v mislih te 5ke (oziroma njenih delov :)), ampak nekaj bolj... resnega?. Ko ste že ravno zagreti z ugibanjem, lahko mogoče kar nadaljujete z ugibanjem, če želite :) (insiderji seveda tudi tokrat ne sodelujete).
Več kot bo odziva, prej bom posodabljal temo ;) :).
Zaenkrat smo ugotovili, da iskano ni Clio 1, 2 ali 3 (dejansko nobena izvedba Clia), niti Megane, niti Laguna. Pa tudi Safrane (žal) ni.

Malo pomoči: Znamka je iz EU :lol:. Model pa je uvrščen med "športnike"...

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Odgovori