Avantime 3.0 V6 Privilege

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
lesar
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a lesar »

Drejchi k pri tebi se bo popravljalo ali boš dobil nova vrata pa blatnik. A se sploh še dobi kaj od karoserije novega.

Jaz sem pa ta teden po nesreči zapel v ograjo in pof je odletelo desno ogledalo. K sreči imam zavarovana samo upam, da se ga bo dobilo.
Kopija je 330€ se mi pa niti sanja ne koliko je original.
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Ti točno povem koliko je ogledalo... 418,50 €

vrata, no, zunanji del, plastika... 412,25 €
blatnik košta... 354,70 €

Dobavljivo je še vse :)

Sicer pa čudno, da si frderbu ogledalo. V mojega je priletela Nissan Navara pa se ogledalo še vedno odpira in zapira, tudi greje se, le plastika je počila...
Slika
Uporabniški avatar
lesar

Že prej se je nekaj hecal in je bil tako čudno zaprt in sem ga skonca zapel ko sem šel rikverc. In se je samo razletela plastika naokrog, pa en nosilec je počil.
No saj nič hudega, itak mi ni delal električni poklop ogledal.
Uporabniški avatar
lesar

Re: Avantime 3.0 V6 Privilege

Končni račun zamenjave desnega ogledala je znašal 670€.
Kar lepa cena :)
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

bolano :shock:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Tok je moj ceu avto vreden... toj res bolano ja... eni za kruh nimajo.. pol pa en špegu tle več k minimalna slovenska plača :P
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Dobr da ne veste kolk je vetrobranska šipa + menjava, ker bi verjetno vsi lastniki avantimov šli dodatno stekla zavarovat, vse ostale bi pa srat prtisnl :lol:
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Drejchi

No, ne mi jamrat s povprečnimi plačami in kako ljudje za kruh nimajo... seveda nimajo, ko se pa v Audi-jih in BMWjih okol vozijo :)

Prejšnji teden bil pod prisilko v Hoferju, baba slišala, da majo tm pa neki res ful pocen (izkazalo se je, da le 30 centov ceneje, kot v H&M pri čemer je razlika v kvaliteti v nebo vpijoča) :roll: in ko sem čakal na blagajni v nenormalno dolgi, umetno ustvarjeni vrsti (ena odprta blagajna za njo pa fenomenalno počasna blagajničarka) sem študiral kaj ne narobe s sliko, ki se mi ponuja skozi stekla poslovalnice...

Slika
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

zmagovalna :lol:
človeška neumnost res nima meja

da se nisi tudi ti z audijem pripeljal? :mrgreen:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
lesar

skopusnik napisal/-a:Dobr da ne veste kolk je vetrobranska šipa + menjava, ker bi verjetno vsi lastniki avantimov šli dodatno stekla zavarovat, vse ostale bi pa srat prtisnl :lol:
Prva stvar, ki sem jo naredil preden sem ga kupil sem se na zavarovalnici pozanimal ali mi bodo res krili steklo brez problemov in ali je krita tudi streha. Šele ko so rekli ok sem šel malo lažje v nakup.
Če se ne motim sem na e-bayu videl prvo steklo za cca 800€.
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Ja, novo na pooblaščenem + menjava je pa še precej več :)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

lesar napisal/-a:Končni račun zamenjave desnega ogledala je znašal 670€.
Kar lepa cena :)
To še ni sile! Za bratovega golfa V je blo levo ogledalo 1480€! Potem so priznali samo barvanje in steklo! Samo steklo je blo nekaj čez 400€!
Uporabniški avatar
russia
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a russia »

skopusnik napisal/-a:Dobr da ne veste kolk je vetrobranska šipa + menjava, ker bi verjetno vsi lastniki avantimov šli dodatno stekla zavarovat, vse ostale bi pa srat prtisnl :lol:
Jaz sem prejsni mesec menjal sipo na pooblascenem servisu Renault, krila mi je zavarovalnica, racun z delom pa ni bil niti 300€, imam pa navadno sipo brez gretja in brez senzorja za dez... :) Zal mi je, da nisem nekako zmutil, da mi menjajo za tako s senzorjem in gretjem...
Ker sem planiral to vgraditi (samozatemnitveno ogledalo itd), sem vprasal mojstre na Renaultu, ce je mozno to naredit in oni neeee.. to je ful ZAJ... pol pa, ko sem zadnjic pucal notranjost in strop, vidim pod stropom predpripravo za ogledalo, mikrofon za tel... Katastrofa ...tipi nimajo pojma..! :mad:
Uporabniški avatar
Drejchi

Montirati samozatemnitveno ogledalo res ni kunštna stvar, rabiš le +12V, senzor za dež in ogrevanje stekla pa potegne za seboj bistveno več stvari.

Ogrevanje stekla mora biti povezano z računalnikom za klimo, saj se ga vklopi na komandni plošči za klimo. Ali imaš avtomatsko klimo s pravo komandno ploščo?

In kje si ti našel mikrofon za telefon? Telefon je čisti aftermarket in kljub temu, da se ga je dalo naročiti kot uradno dodatno opremo, se ga je montiralo naknadno, ni to tovarniška montaža in tovarniška napeljava, tako, da dvomim, da si našel mikrofon, kvečemu temperaturni senzor klimatske naprave, ki se nahaja pri stropni lučki. Svojo inštalacijo sem že nespametno zruval ven in videl kako je bilo montirano. :(

Avantime je zamujal na trg in ko je bil končno nared in so bile težave z vrati in streho odpravljene, je bil že zastarel, oz. elektonske igrače v avtomobilu so bile prejšnje generacie. Telefon so dadali naknadno, nima kartice in stikala za zagon, radio in navigacija sta ločeni napravi z zelo ohlapno medsebojno povezavo. Instrumentna plošča je identična tisti iz Espace III, prav tako tista za klimo, radio,... vse prejšnja generacija, do 2002, Avantime pa je takrat komaj začel prodajno pot. Espace IV, VelSatis, Laguna II, vsi 2002/3 dalje imajo te reči drugače rešeno...
Navigacija je pravzaprav tudi na silo in v zadnjem trenutku dodana, kar se tudi vidi. Tista škatla z zaslonom tako prav nemarno izstopa iz armaturne plošče, upravljaš jo s kontrolno enoto v sredinski konzoli pri CD izmenjevalcu, navigacijske CDje pa vstaljaš v čitalec, ki je v sovoznikovem predalu. :roll:
Uporabniški avatar
Drejchi

russia napisal/-a: prejsni mesec menjal sipo na pooblascenem servisu Renault, krila mi je zavarovalnica, racun z delom pa ni bil niti 300€...
Resno? Ker zgolj tista dva gumijasta trakova ob vetrobranskem steklu prideta ~200€. Tvoje so potemtakem sneli in jih nazaj prilepili? Ali jih sploh imaš? Na mojem je bilo nekoč v preteklosti tudi menjano vetrobransko steklo in teh gumic po tem ni bilo več... :(
Slika
Odgovori