Niso močnejši materiali, ker za ta motor kej boljšega dobit je cela umetnost. Se pa tudi ne bo pretiravalo z boostom, pa kazalci bodo za boost, pritisk olja in pa wide band lambda za mešanico, tako da če kaj ne bo štimalo se bo takoj vidlo. Pride tudi boost control in pa nastavljivi regulator za bencin, dihtunga za glavo bo od navalineasport, pa tako naprej. Večina stvari je že naročenih tako da po tihem upam da bo čez kakšen mesec max dva avto na cesti.
Danes je prišu paketek iz anglije, regulator za bencin pa cajger, konec tedna še pričakujem en paket pol se pa motor sestavi. S powerflexi pa tako mučkajo, da ne moreš verjet. Ba je jim je pogorela tovarna pa je čakalna doba od 4 do 6 tednov. V glavnem 6 tednov je že mimo, mogoče pa bo kmalu.
Hehe federal mogul ležaje pa goetze obročke mam tud jaz Pa sem mislu takrat, ko sem nabavljal , da sam jaz to nabavim No sedaj po več kot enem letu še vedno odlično služijo
No drgač pa poriht do konca da zaboli malo po koroški
Sj bi lahko kupu tud kej drugega ampak so pri nas taki lenuhi v nekaterih trgovinah da se jim ne da niti pogledat v katalog. Prideš v trgovino omeniš volvo...in že nimajo nič
Zakaj nebi naredu tk ko je treba? Mam veselje do šraufanja, avto mi je itak postal že hobi. Ne bo se rihtal samo motor tudi komplet novo podvozje in bremze...ampak to še pride. Poleg tega zdaj delam sam in vem da karkoli bo narobe bom kriv js...pričakuje se pa tudi kak kw več ja, drugače bi verjetno ostalo vse serijsko
Marko vse pohvale za projekt, lepo to, da sproti objavljaš novosti. Zaradi takih projektov je forum res zanimiv, hkrati pa je to tudi velika inspiracija za vse ostale, ki se na take podvige še pripravljamo. Vso srečo želim še naprej in upam, da bo stvar "zalaufala in šla", kot se spodobi. Upam, da se kdaj kje srečamo in kakšno rečemo.
Priznam nisem čital vsega romana, pa kr direkt prašam, kaj se kej obeta od tega avta, npr. 0 do 100 km/h pospešek, imaš kakšno predstavo kaj lohk pričakuješ?