Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
Od koga si pa dobil tak odgovor?
a je sploh važno?
zakaj bi se spuščal v tako, ne more reči drugega, neumnost, ko pa lahko vgradiš motor od RS-a ki vse to že ima....ali še bolje kupiš, rs-a ki ima motor, podvozje in še kaj zraven
zakaj bi se spuščal v tako, ne more reči drugega, neumnost, ko pa lahko vgradiš motor od RS-a ki vse to že ima....ali še bolje kupiš, rs-a ki ima motor, podvozje in še kaj zraven
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Točno tako kot praviš. Za 10 jurjev dobim avto rs v celoti. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
za 10k dobis celega rs-a? rs3? resno? kje?
Pripelji se do mene, vrzi denar na mizo in mi daj kljuce tvojega gt lina. domov se odpeljes z rs3-ko. jaz razmisljam o nakupu peugot 308 gti. in mi bo bolje, ce dam v racun cenejse vozilo (bom manj pusnil).
Koliko hoces doplacilasmt napisal/-a:Pripelji se do mene, vrzi denar na mizo in mi daj kljuce tvojega gt lina. domov se odpeljes z rs3-ko. jaz razmisljam o nakupu peugot 308 gti. in mi bo bolje, ce dam v racun cenejse vozilo (bom manj pusnil).
Nimam pojma. Pocakal bom do konca naslednjega tedna. Kolega bi ga rad kupil a ne vem, ce bo lahko dobil kredo. Je zaposlen za dolocen cas. Zato sem tudi pobrisal post o mojem avtu. Sem pa vedno odprt za predloge. Lp
Če bi bil avto stock bi me zanimalo,muzike ne rabim za tak denar.

vse je lahko stvar dogovora. btw na avtu je celoletna Slo in Avst. vinjeta.
Zadnja žarnica za rikverc je t15 w16w?

http://am-application.osram.info/en" onclick="window.open(this.href);return false;