To majo pa vsake oči svojga malarja in vsak ima svoj okus normalno
Sem iskal Turinke jih ni blo kle okol za dobit... in pol sm sam še na vetrnice razmišlu
distnačniki bodo gor, ko pridejo. spuščen je pa za moje potrebe in okus dost
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dr__de napisal/-a:morte v živo vidt, še bolš izpade kot na slikah
kaj je pa z unim RSom? a si ga šou gledat?
gledat ga nism šu, k je v Italiji avto čakam, da mi kake konkretne slike pošljejo... se ne mudi nč enkrat bi mogu jit dol, da vidm tist kar mislim nabavit... kr to prek mejla je en k**c vse skp.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dr__de napisal/-a:morte v živo vidt, še bolš izpade kot na slikah
kaj je pa z unim RSom? a si ga šou gledat?
gledat ga nism šu, k je v Italiji avto čakam, da mi kake konkretne slike pošljejo... se ne mudi nč enkrat bi mogu jit dol, da vidm tist kar mislim nabavit... kr to prek mejla je en k**c vse skp.
Lep clio, čeprav tudi meni ta platišča ne pašejo najbolj na ta avto. Mogoče zato, ker vem na kater avto spadajo. Pa tista nalepkica Renault sport na Občutek mam da te ne drži najbolj za Rs-a dokler še tega tako rihtaš,distančnike,feltne,... ?
V Torinu v eni avtohiši ga imajo daleč ful
broker, drži me že neki časa... sam pa res, da tega nebi prodajal zaenkrat... sploh pa zdej ne
ko se bo kak lep RS najdu ga bom verjetno vzel...se mi ne mudi
bomo pač mel še en avto več
Včeraj se vozim mal naokrog in kar naenkrat je odzadaj neki grdo zaroštalo... skor so šli kolesi na špuro po pregledu smo ugotovli, da je pakne olupilo.
tko da v pondelk gre avto na operacijsko po nove bremze(pakne) pa zadnje ležaje treba zamenjat. pa bobne treba podrejat mal, k majo fuuul roba. Delo kliče
Nos napisal/-a:To majo pa vsake oči svojga malarja in vsak ima svoj okus normalno
Sem iskal Turinke jih ni blo kle okol za dobit... in pol sm sam še na vetrnice razmišlu
distnačniki bodo gor, ko pridejo. spuščen je pa za moje potrebe in okus dost
No no, seveda se dobijo, če ne drugo nove
Speedline 2120 cena 144,30 eur + ddv/ komad.