Clio - Enejev hibrid :)
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
pol nej ustavlajo VSE take... ne pa sam nekatere in po moznosti se te zavestne drzavljane brez kakrsnih koli prekrskov...
une nej raj ustalvajo k majo tako kartoteko da te glava boli ? k majo prekrrskov se pa se ? pa vozjo cez rdece luci, prehitevajo cez polne crte.. itd ??
nwm no... sj ne recm da pa enej ni nc kriv... je kriv sam v tej drzavi se taka krivica dela da glava pece... bl si baraba bols cez prides

une nej raj ustalvajo k majo tako kartoteko da te glava boli ? k majo prekrrskov se pa se ? pa vozjo cez rdece luci, prehitevajo cez polne crte.. itd ??
nwm no... sj ne recm da pa enej ni nc kriv... je kriv sam v tej drzavi se taka krivica dela da glava pece... bl si baraba bols cez prides
nisem rekel, da nisem nic kriv razpizdi me to da kurbe kot so so sli lih za mano koji k... tip nasproti z leonom picu ko prasec in nic...
lej za to prvo pomoc pa se mi jebe, so mogli kje objavit da je tako in tako naj bo, ne da se se vedno neve kaj in kako, s tem da so zakon najprej dali ven, pol ga preklicali itd...
raznih gradbenikov in radnikov, ki se vozijo z starimi ladami vsemi gnjilimi, brez luci brez pasov itd. ne ustavljalo, ker vejo da nebojo nic kasirali.ah, skoda besed....pac je blo in konec....
gremo naprej...
lej za to prvo pomoc pa se mi jebe, so mogli kje objavit da je tako in tako naj bo, ne da se se vedno neve kaj in kako, s tem da so zakon najprej dali ven, pol ga preklicali itd...
raznih gradbenikov in radnikov, ki se vozijo z starimi ladami vsemi gnjilimi, brez luci brez pasov itd. ne ustavljalo, ker vejo da nebojo nic kasirali.ah, skoda besed....pac je blo in konec....
gremo naprej...

事実は拳ではない!
Kukr si napisal ja..., bolj da je avto brez bremz sam da zgleda original ku pa da imas vecje ali izboljsaneenej_46 napisal/-a:nisem rekel, da nisem nic kriv razpizdi me to da kurbe kot so so sli lih za mano koji k... tip nasproti z leonom picu ko prasec in nic...
gremo naprej...
Zalost od zakonov in sistema res
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
lei ne se niti sekirat....
mene so tui 1x tko ustavli...zjutra sm sou delat za 7h....in jih srecam...in ze cez 200m za mano sz plavmi luci....
ustavm....bla bla bla....
in pl prasam da zakaj me je ustavu, in mi izjavi da kontrola prometa
tku je ce mas avto mal postiman..pol si usem zmjra na ocem
mene so tui 1x tko ustavli...zjutra sm sou delat za 7h....in jih srecam...in ze cez 200m za mano sz plavmi luci....
ustavm....bla bla bla....
in pl prasam da zakaj me je ustavu, in mi izjavi da kontrola prometa
tku je ce mas avto mal postiman..pol si usem zmjra na ocem
All glory is fleeting