Uf Kolko vem da so te luci 65k kolk je uros neke govoril Mi pa niso najbolj vsec Verjetn bom zadnje pobarval v celoti na rdeco. Tisti spreji ki se dobijo. Da nebo vec toliko razlicnih barv
Resnicno si veliko dela, truda in $$$ vlozil v petko.
Odlicno si zrihtal zadevo.
Predlagam ti edino novo skatlo za SUB. Oglasi se pri Damirju in ti bo on svetoval pa se pomerita lahko.
Potem pa mogoce na kaksni avtoakusticni tekmi malo pomeris, da vidis kje si. Samo potem pozor... mene je zasvojilo.
Hehe Damirja sem itaq ze klical pravzaprav pa je itaq pogoj za skatlo za 12" sub da je okoli 55L in port fi 10 Danes dobim material tako da danes se lotim delat novo skatlo
Od kod sem zvedo? Ja prijavis se na avtoakustika.com pa vprasas. Drugace pa je neko pravilo da das za 12" sub okoli 55litrov za kompresijo in port fi 10 Pocasi se ucim ....
Hehe mogoce so celo tvoji Ker so vzeti iz ene petke ki je bla delana pri explosion car audio. Seveda so bli samo kot model. Jaz sem vse na novo naredil in preoblekel
P.S. S cim naj vrezem tapeto v petki ? Pa kje bi dobil peno da nafilam vrata
MaTe0 napisal/-a:Od kod sem zvedo? Ja prijavis se na avtoakustika.com pa vprasas. Drugace pa je neko pravilo da das za 12" sub okoli 55litrov za kompresijo in port fi 10 Pocasi se ucim ....
BoneS napisal/-a:glede volumna skatle-je dost odvisn tt od tipa wooferja..js sm zraun svojga dobu tri vrste nacrtov ter razlicne volumne..
pohvale projektu Mateo!
to mas pa cist res! js rabim za svoj zvocnik 2 porta ce ne lahk zvocnik crkne! odvisno je od tipa zvocnika! pa tut od moci!
drugac mas pa skor iste distancnike ko js! ce ne kr identicne! fajn si zrihto morm priznat!
Glede dveh portov. Mogoce si bom tud sam vmislil tole, ceprav ze iz tega porta bolj malo piha. Zdaj bom uredil prvo se spredn sistem upam da bo v sredo doma. POtem pa grem k banjanovicu da mi vse skup lepo nastavi