Nekako sem spregledal tvoj komentar.Drejchi napisal/-a:Ja, začeti je simpl in tudi zgraditi uporabniški vmesnik je z InterfaceBuilderjem pis of kejk, a potem te čaka registracija, da lahko karkoli daš na App Store oz. telefon in tam toliko, da ne zahtevajo številko gat in odobritev sončne uprave.
Pa to še ni konec! Ko imaš zadevco napisano, jo je potrebno podpisati s certifikatom, katerega je potrebno ustvariti za Mac-a na katerem delaš, telefon s katerim testiraš in za aplikacijo, ki bi jo rad kam dal. Šele nato lahko probaš naložiti aplikacijo na store, zopet s posebno aplikacijo, ki vse preveri in se lahko zajebavaš sto let, če ni vse kul.
Na koncu pa te čaka še en teden čakanja predno Apple blagovoli, ali pa tudi ne, odobriti zadevo za AppStore.
Tu je pa Android v ooogromni prednosti. Nobenega čakanja, preverjanja, odobritev,... Naložiš gor, pa tut če največje sranje, ki ti znuka telefon če inštaliraš
No, hvala za tole "poročilo", si mi prišparal kar nekaj branja in me nekako spet odvrnil od Appla(super akcija na SiMobilu)