Ventilar meet

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Tole pa je enih pogajanj okoli srečanja (ali večih) :D....

Če že vsi nekaj organizirate... Tudi jaz organiziram danes srečanje in panoramsko vožnjo vseh trovratnih Clio 2 letnika od 01-04, tistih ki imajo dizel motorje in dinamik opremo (da ne bo preveč različnih na srečanju). Srečanje v LJ ob cca 15ih, potem pa panoramska vožnja do CE, da pridem iz šihta :)....

Mislim, da nima smisla to "prepovedovanje". Pa kaj potem, če pride na srečanje še kdo drug, magari s kolesom? Saj mu ne more tega nihče preprečiti. Pa kaj potem, če greste na panoramsko vožnjo pa se vam kdo pridruži? Kaj pa ostali udeleženci v prometu, jih zrinete s ceste?

Kot sem že v tej temi par strani nazaj napisal, me je lansko leto prijelo, da bi se pridružil izletu, ki je bil namenjen Mini-jem :lol:. Nihče ni imel nič proti, vsak obiskovalec je bil zaželjen. Tudi panoramske vožnje (to je bil sploh razlog zakaj sem želel zraven), ki je potekala čez pol Celjske regije in je na momente bila bolj podobna Rallyu kot pa vožnji, sem se udeležil (s traktorskim Cliom), pa me nihče ni podil stran.
Na koncu sem se imel prav fajn (sploh ker sem od vseh vsaj "kromiranega" poznal :)). Pač parkiraš malo bolj stran, da se lahko naredi skupinske fotke in to je to.

Da pa ne bi smel na srečanje/vožnjo/karkoli na javnem prostoru, ki ima veze s čim me zanima (v tem primeru ventilarji ali RSi), samo zato ker ga trenutno ne uporabljam (ali tudi če ga sploh ne bi imel) mi je pa malo bosa :D. Že tako nas je sorazmerno malo teh frikov.

BTW: TO NE LETI NA POSAMEZNIKE, AMPAK NA SPLOŠNO V RAZMISLEK ;).

BTW2: Če bi bil kdo zainteresiran za kakšno takšno turo po Celjskem kot je bila tista Mini-jevska, se lahko kdaj dobimo (brez omejitve avtomobilov!!!).

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Sam ne nekam daleč? Za take stvari maš lokalna srečanja! :P

Prav, pa mejmo meete po omrežnih skupinah! Pussies! A js pa lahko z druge strani SLO pridem na obalo? Vsi bi da se vam na talerju servira!

Jebemu asa, ka bi šele blo da bi bli v Rusiji! :lol:

Uglavnem, vas pustim da si še naprej zmišljujete pa komplicirate. Ko bo določen datum in lokacija, pridem! In to je to! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

nightmare napisal/-a:Sam eno varjanto smo že upall do Bleda,tako bol hard core. Kje bi šli pa zdej?
slabo si me razumel. Sej sem za kako hard Bled, Bohinj. Sam sem mislil, da nebi zalutali se bolj gor v kako Mursko soboto. Ce bi bil se kak ventilar na primorskem in, da je na forumu nebi blo slabo vsaj družbo do vas bi mel :)
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
Markolino

bam88 napisal/-a:a so kksne omejitve da se lahko udelezis meeta? :D nevem v tem smislu da mors spolnt ksne dolocene pogoje za ventilar meet? :D fora je v tem ker sm lastnik ventilarja komaj 4 dni. a sprejemate tud noobie? :D
lahko se tudi ti udeležiš. Drugače nič posebnega. Lepo bi blo, da bi se tud ti uclanil v naš klub. Dobrodošel med ventilaše Kakega ventilarja pa mas? A si kupu prek avto.neta? Hitro ga predstavi v galeriji. L.p.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Markolino napisal/-a:
bam88 napisal/-a:a so kksne omejitve da se lahko udelezis meeta? :D nevem v tem smislu da mors spolnt ksne dolocene pogoje za ventilar meet? :D fora je v tem ker sm lastnik ventilarja komaj 4 dni. a sprejemate tud noobie? :D
lahko se tudi ti udeležiš. Drugače nič posebnega. Lepo bi blo, da bi se tud ti uclanil v naš klub. Dobrodošel med ventilaše Kakega ventilarja pa mas? A si kupu prek avto.neta? Hitro ga predstavi v galeriji. L.p.
bam88 ga ma komi 4 dni
markolino@ kaj če bi ga ti predstavu,mene že prov ferbc matra kva si kupu zaenga
Slika
Uporabniški avatar
Markolino

aha ajaaa un plavi kul, kul. Priden. Srečno vožnjo ti želim, pa čim več varnih kilometrov.
Uporabniški avatar
Markolino

Spidojc napisal/-a:
Markolino napisal/-a:
bam88 ga ma komi 4 dni
markolino@ kaj če bi ga ti predstavu,mene že prov ferbc matra kva si kupu zaenga
Spidojc bom bom počasi sam, da blatniček zrihtam. Teli naši ličarji so zasedeni 100 na uro, pa še dragi so k svinja.
Uporabniški avatar
Spidojc

Sej ga pa iz druge strani sliki pa se ne bo blatnika vidl 8)
Slika
Uporabniški avatar
Markolino

bom premislil, ko ga operem ;)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Zdej bi se pa res lahko počas vrnil k bistvu teme. :roll:
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Pizdarija fak zgleda de jest tut ne morm na meet ventilarjov pridt čeprov ga mam že dve let pa ga še nism zrihtu pa registrirov PROKLETI RASISTI 16VENTILSKI :roll: :D :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
Markolino

boncl napisal/-a:Pizdarija fak zgleda de jest tut ne morm na meet ventilarjov pridt čeprov ga mam že dve let pa ga še nism zrihtu pa registrirov PROKLETI RASISTI 16VENTILSKI :roll: :D :D
ne razumem? Kaj finance te zezajo?
Uporabniški avatar
Spidojc

bam88 napisal/-a:ja hvala enako

@spidojc to pomen da sem se premlecn za meet? :D
??

zakaj bi bil premlečen za meet,zdej če nis polnoleten pol skor bolš da res ne prideš 8)
Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

Markolino napisal/-a:
boncl napisal/-a:Pizdarija fak zgleda de jest tut ne morm na meet ventilarjov pridt čeprov ga mam že dve let pa ga še nism zrihtu pa registrirov PROKLETI RASISTI 16VENTILSKI :roll: :D :D
ne razumem? Kaj finance te zezajo?
ja pa dej preizkušne gor za tri dni pa se pripel, ti je tko tešk dat 40€ :P :lol:
Uporabniški avatar
Spidojc

bam88 napisal/-a:
Spidojc napisal/-a:
bam88 napisal/-a:ja hvala enako

@spidojc to pomen da sem se premlecn za meet? :D
??

zakaj bi bil premlečen za meet,zdej če nis polnoleten pol skor bolš da res ne prideš 8)
nevem prasam. verjetn se vsi poznate med sabo pa bi blo cudn da bi ksn nov prosu zato sprasujem.

sicer pa glede na tvoje poste pol res bols da ne pridem :D
kva na moje poste?
jest sm tist napisu zato k ma markolino že več kot en mesec ventilarja pa ga ni predstavu pol pa teb teži da ga predstav k ga maš komaj 4 oziroma 5 dni. Nism nč slabga mislu, seveda da si dobrodošel na meetu zakaj pa ne,boš saj kej novga zvedu da boš lažje ohranil "legendo" :P pa take fore
Slika
Odgovori