Če že vsi nekaj organizirate... Tudi jaz organiziram danes srečanje in panoramsko vožnjo vseh trovratnih Clio 2 letnika od 01-04, tistih ki imajo dizel motorje in dinamik opremo (da ne bo preveč različnih na srečanju). Srečanje v LJ ob cca 15ih, potem pa panoramska vožnja do CE, da pridem iz šihta
Mislim, da nima smisla to "prepovedovanje". Pa kaj potem, če pride na srečanje še kdo drug, magari s kolesom? Saj mu ne more tega nihče preprečiti. Pa kaj potem, če greste na panoramsko vožnjo pa se vam kdo pridruži? Kaj pa ostali udeleženci v prometu, jih zrinete s ceste?
Kot sem že v tej temi par strani nazaj napisal, me je lansko leto prijelo, da bi se pridružil izletu, ki je bil namenjen Mini-jem
Na koncu sem se imel prav fajn (sploh ker sem od vseh vsaj "kromiranega" poznal
Da pa ne bi smel na srečanje/vožnjo/karkoli na javnem prostoru, ki ima veze s čim me zanima (v tem primeru ventilarji ali RSi), samo zato ker ga trenutno ne uporabljam (ali tudi če ga sploh ne bi imel) mi je pa malo bosa
BTW: TO NE LETI NA POSAMEZNIKE, AMPAK NA SPLOŠNO V RAZMISLEK
BTW2: Če bi bil kdo zainteresiran za kakšno takšno turo po Celjskem kot je bila tista Mini-jevska, se lahko kdaj dobimo (brez omejitve avtomobilov!!!).
LP, Primož