Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
- Terminator
- Kraj: lj
jurre: ja res je zdj leps zadi ja
lucke pridejo do PRAVEGA ucinka
doctor: nazalost so praske ze od prej po avtu in razne rajse tako da gre
pred weinbergom 100% na poliranje in se bojo skrile praskice
jurck: 19col mogoce pridejo res ce se najdejo kaksne lepe in dost
ugodne...samo za enkrat so mi tele BOMBA
jurck, slicker, axis, godward : glede odbijaca....jaz sem ga kupil taksnega kot je biv narejen...ce bi ga delal sam ne bi bilo toliko ven meglenke...drugace pa boljsi mi je kot original (prejsni) in bo ostal gor... mogoce z dolocenih kotov res prevec strlijo ven meglenke...samo ce ga gledas od spredaj in pa na cesti pa zgleda brutalno
( saj men se zdi)
tvingo ribncan: ti kar prlet v zivo pogledat bova rekla kaksno besedo...glede spredaj nizanja me pa cedalje bolj mika
in sicer za 2cm dol pa bi blo se najleps! bomo videli
termic: ti kr sanji o zadnjem odbijacu ter pragovih
... mislim da sem iz tega avta naredil vse kar se da v mejah normale da je lep...ne mislim vec dost vlagat vanga ...samo za osnovne stroske in kaksne malenkosti...
vsi: hvala za pohvale in graje.... veliko mi pomeni da poveste svoje mnenje ker le tako se ucimo iz napak in mnenj ter nam je toplo pri srcu da je tudi ostalim vsec
hvala!
doctor: nazalost so praske ze od prej po avtu in razne rajse tako da gre
pred weinbergom 100% na poliranje in se bojo skrile praskice
jurck: 19col mogoce pridejo res ce se najdejo kaksne lepe in dost
ugodne...samo za enkrat so mi tele BOMBA
jurck, slicker, axis, godward : glede odbijaca....jaz sem ga kupil taksnega kot je biv narejen...ce bi ga delal sam ne bi bilo toliko ven meglenke...drugace pa boljsi mi je kot original (prejsni) in bo ostal gor... mogoce z dolocenih kotov res prevec strlijo ven meglenke...samo ce ga gledas od spredaj in pa na cesti pa zgleda brutalno
tvingo ribncan: ti kar prlet v zivo pogledat bova rekla kaksno besedo...glede spredaj nizanja me pa cedalje bolj mika
termic: ti kr sanji o zadnjem odbijacu ter pragovih
vsi: hvala za pohvale in graje.... veliko mi pomeni da poveste svoje mnenje ker le tako se ucimo iz napak in mnenj ter nam je toplo pri srcu da je tudi ostalim vsec
hvala!
sele zdj prebrov se enkt pa vidm d sm mal nejasno napisal... uglavnem kdor ni zakapiral...Godward napisal/-a:86-4PJ napisal/-a:hvala za pohvale in graje.... veliko mi pomeni da poveste svoje mnenje ker le tako se ucimo iz napak in mnenj ter nam je toplo pri srcu da je tudi ostalim vsec![]()
hotu sm napisat da mi veliko pomeni ce me grajate saj se tko velik naucim in pa po drug stran spet toplo pr srcu ce vam je vsec izdelek...
za boljse razumevanje

Spletna trgovina