Gran Turismo

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Re: Gran Turismo

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst ne mislim nobene vztrajnostne več furat.... too much :oops:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Dost je bilo za nekaj časa! :angel:
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

No jst sm se zdle spravu vozt 4. urno dirko po nordslajfu :D
Me pa zanima ker glede nato da sm vzel rs6ko k vem da kr dostkrat understeera in posledicno morm vsak krog it v bokse :S na kok krogov ste vi hodil menavat gume :D :D
Uporabniški avatar
Symon

Ringa še nisem fural. Tsukubo sem racing hard fural na 20 minut (manj kot 20 krogov), na sport hard se je pa kar dalo zadnjih 40 minut furat (sem taktiziral na tistih gumah ker sem imel 4 kroge prednosti). :lol:
Samo to je bilo na 170hp MX-5. So pa na njej prednje gume hitreje šle tako, da sem enkrat vmes dal spredaj sport hard in zadaj racing hard in se je obneslo za več kot pol ure. Zadaj se zaradi švoh motorja niso tako hitro znucale, avto sem imel pa nastavljen, da se je spredaj čimbolje držal (camber) in je prednjo levo hitr znucalo.
Uporabniški avatar
Seko

Meni je končno uspelo izbrati taprav avto :) Mine's R34 GT-R, Po 6 krogih racing soft grem na racing medium pa da vidmo kaj bo :D to za spredaj mislm. Zadaj bom kar na racing soft ostal :)

Še poročam kako bo šlo :D
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

js sem na nordslajfu menjal gume na 4 kroge ko jih ni bilo vec XD vozil pa alfo 155 dtm XD
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

ma kdo za zamenjat Golf mk1 GTi? mam dost škatel na izbiro za zamenjat 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Symon

Nos napisal/-a:ma kdo za zamenjat Golf mk1 GTi? mam dost škatel na izbiro za zamenjat 8)
Mam enega pa ne vem za kateri avto bi zamenjal. Furam ga sicer ne (sem ga parkrat, saj ni slab drugače) ampak to more bit v garaži pa čeprav virtualni. :oops: Imam že res dost avtov, nekaj celo po dva (serijski pa navit, čisto recimo Clio RS), čisto vsakega standard pa res ne kupim. Recimo 100 variant Miat, Altotov in podobnih jajc. :lol:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst mam največ nissanov. vse možne variante nismotov, navadnih gtr-jev... renoje pa itak. pa nasploh francoze :D zdej sem si nabral par miljončkov in sem ko šejk ratal :lol: še F1 ferrarija mam
Uporabniški avatar
Seko

Da napišem končno poročilo :D Uspelo mi je prevoziti 4 urni Nurburgring V-type v 4urah in 5 minutah, naredil sem 29 krogov sepravi je bil poprečni krog dolg 8,44 minute. Najhitrejši krog pa mi je uspel v pičlih 8.09.xxx minutah... Preštaltal sem več kot 3000 krat kar je zelo zanimiv podatek :D Vozil pa sem na Racing hard spredaj in racing medium, gume pa sem menjal na vsak 3. krog in dolival 48 litrov goriva :D :lol:
Danes/jutri pa se spravim še tsukuba 4-ure :)
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

preveč cajta :lol:
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Seko

Tko nekak ja :lol: :lol: hehe
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

nordslife se gre 4 ure ker je dosti ovinkov in dolga pista ,tsukuba pa so meni bla jajca nevem tocno kolko krogov sem naredil vem pa da nekje na polovici mi je elektrike zmanjkalo tako da sem mogel se 1x na novo delat :/,sem si pa uzel nepravi avto za to suzuki escudo XD
Uporabniški avatar
Seko

Pred dirko sem tudi menjal olje in ga po dirki tudi preveril :)
Slika pa naj pove ostalo :D
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

preveč si ga tišal :D
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori