spredi mi je mal visok ... sam ce dam pa se 2 cm v podn bi pasal ful! samo morm pol se amortizerje trsat..pa spet nove fedre...tko da neverjamem da bom sel v to...pa sedl ja
odbijac pa je od patrika ja
nardim se ksno fotko ko zmontiram se letvice v barvi avta pa da bo malo lepse vreme
86-4PJ napisal/-a:spredi mi je mal visok ... sam ce dam pa se 2 cm v podn bi pasal ful! samo morm pol se amortizerje trsat..pa spet nove fedre...tko da neverjamem da bom sel v to...pa sedl ja
ce si ze vse do zdej super naredil bi lahko se to "malenkost" popravil pomoje bi potem zgledal se fuul bolj strupen
pol pa se distancnike do roba in bi bil fenomenalen . pa spodaj v odbijacu bi dal mal bolj zaprto mrezco
aja pa feltne ful pasejo , si nism mislu da bojo tok, k si govoru kere bos kupu
86-4PJ napisal/-a:spredi mi je mal visok ... sam ce dam pa se 2 cm v podn bi pasal ful! samo morm pol se amortizerje trsat..pa spet nove fedre...tko da neverjamem da bom sel v to...pa sedl ja
ce si ze vse do zdej super naredil bi lahko se to "malenkost" popravil pomoje bi potem zgledal se fuul bolj strupen
pol pa se distancnike do roba in bi bil fenomenalen . pa spodaj v odbijacu bi dal mal bolj zaprto mrezco
aja pa feltne ful pasejo , si nism mislu da bojo tok, k si govoru kere bos kupu
Pa crno! Ne to ko je za zajce Al samo flash naredi tako
eeevooo pikcrze ste docakal.... tko da bomo kr pocas zacel limat...skratka to bi blo to glede avta vse...ce ga bom spredaj se znizal se moram se odlocit in pa spet se malo s Patrikom pogovort...drugace pa svoje zelje sm izpounu...men je orgazmicno usec tko da sem zadovoljen ful!
in evo tut pred spikey-om se je nastavlala muca
to bi bilo to...komentarji dobri in slabi dobrodosli...
ce bo pa se kaksna novost vas pa obvestim
P.S. tnx to dizl in pa borutG upam da me novs tepu