Ventilar meet

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Symon napisal/-a:
Spidojc napisal/-a:zdej je sam vprašanje kolk folka je za.
Več zih kot za RS meet. :( A sem lahko (spet) tvoj sopotnik? Boš ti lahko moj, ko/če bomo imeli RS meet. :lol:
ce hoces bi lahko sel z mano, jaz bom sam.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Lahko pa naredimo skupni meet :wink: :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Aleen napisal/-a:Lahko pa naredimo skupni meet :wink: :wink:
To bi bilo pa še najbolje. Mislim, da bo to res oreng izlet, če bomo na kupu 16V, mogoče kak Willy, stari in novi RSi. Ste za?
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

Symon napisal/-a:
Aleen napisal/-a:Lahko pa naredimo skupni meet :wink: :wink:
To bi bilo pa še najbolje. Mislim, da bo to res oreng izlet, če bomo na kupu 16V, mogoče kak Willy, stari in novi RSi. Ste za?
zkaj pa ne!
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Ja, ampak dejte čim manj komplicirat... Pa js bi ovo, pa js bi ono, js bi takrat pa takrat, js pa takrat ne morm, a lahko kater drug dan...

Ker drugače se ne bomo nikol skup spravli! :P
Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

Waxxx napisal/-a:Ja, ampak dejte čim manj komplicirat... Pa js bi ovo, pa js bi ono, js bi takrat pa takrat, js pa takrat ne morm, a lahko kater drug dan...

X2 :)
Uporabniški avatar
Symon

Rečmo datum pa bo. Potem pa lahko naredimo kar novo temo, 16V & RS meet. 8)
Uporabniški avatar
Markolino

Waxxx napisal/-a:Ja, ampak dejte čim manj komplicirat... Pa js bi ovo, pa js bi ono, js bi takrat pa takrat, js pa takrat ne morm, a lahko kater drug dan...

Tocno tako. Doloci se en datum in tega se je treba drzat. Un ki ima pa obveznosti na un dan, pa naj jih prestavi. Saj takšno druženje ni vsak dan.
Uporabniški avatar
Symon

Markolino napisal/-a: Tocno tako. Doloci se en datum in tega se je treba drzat. Un ki ima pa obveznosti na un dan, pa naj jih prestavi. Saj takšno druženje ni vsak dan.
Pa saj to ni problem. Če se določi datum recimo za dober mesec vnaprej bo skoraj vsak lahko splaniral svoj čas tako, da pride. Problem je, če se odloči iz danes na jutri, ko že imaš kaj v planu. Zato se pa recimo določi konec Marca izlet, ko bomo že vsi na letnih pa še dovolj časa je do takrat.
Uporabniški avatar
Bosty

Odgovor Napisal/-a Bosty »

Tole, da bomo konec marca vsi na letnih gumah me je malo zbodlo. Kdaj menjat v letne gume bi bila lahko čisto nova tema za doktorat. Se spomnim od lani, da sem slikal 24.3.2009 in je bilo nedaleč iz Ljubljane takole, pa niti ni bila Gorenjska:
Slika

P.S. Moj prvi post na tem forumu.
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Imaš popolnoma prav. Tud sam jih ne mislim pred aprilom menjat, sploh ob tako nepredvidljivem vremenu...

No sej, pa pridem na zimskih, meni je vseeno! ;)
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Waxxx napisal/-a:No sej, pa pridem na zimskih, meni je vseeno! ;)
Tako je.
@Bosty: dobrodošel. 8)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Zdej nečm bit zadrtež al pa kej ampak v zadnjih 2h letih smo lepo mel ventilar meete.Ok sam 2 sam jebat ga in sam bi s tem nadaljeval.
Lahko se dobimo enkrat tudi vsi skupaj ampak pravtako moramo imet tudi samosvoj meet brez novejše navlake. :P

Dvomm pa,da bi nas RSovci povabl na skupni izlet,če bi sami imel dovol interesentou. :wink:

In tisti ,ki ste bli na meetu veste kako težko je držat skupno kolono že samo 5ih avtou kaj šele,da bi nas bilo dosti več.
Uporabniški avatar
Markolino

nightmare napisal/-a:Zdej nečm bit zadrtež al pa kej ampak v zadnjih 2h letih smo lepo mel ventilar meete.Ok sam 2 sam jebat ga in sam bi s tem nadaljeval.
Lahko se dobimo enkrat tudi vsi skupaj ampak pravtako moramo imet tudi samosvoj meet brez novejše navlake. :P

Dvomm pa,da bi nas RSovci povabl na skupni izlet,če bi sami imel dovol interesentou. :wink:

In tisti ,ki ste bli na meetu veste kako težko je držat skupno kolono že samo 5ih avtou kaj šele,da bi nas bilo dosti več.
prav maš. Sem pa bil tud v koloni 70tih avtov. Na poroki od bratranca, in smo se vsi lepo skup drzal, cez vsa mozna krizisca
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Dobr ma ko je kolona avtomobilov na poroki vsi vejo zakaj se gre in se noben ne šrtuli vmes.
Kdo bo pa vedu zakaj se gre ko bo na cesti en kup starih francoskih gar zakatera itak noben ne ve kaj so. :lol:
Odgovori