No ce vas ze ravno zanima, trenutno je moja 5ka v postopku predelave, in sicer grem na 1.4e motor. Pizdarij je velik, tko da ce ne obvladas stvari, se raje ne loti. ce te pa se zmerom zanima, prid do mene pa bos vidu.
Svamca napisal/-a:No ce vas ze ravno zanima, trenutno je moja 5ka v postopku predelave, in sicer grem na 1.4e motor. Pizdarij je velik, tko da ce ne obvladas stvari, se raje ne loti. ce te pa se zmerom zanima, prid do mene pa bos vidu.
ce orenk zagrabis pas u 2h dneh motor not (seveda mores prej enga usposobt k vidm da na usakmu neki fali )
PS: malo si oglej temo od uporabnika dete (kok sm se js lotu predelave) od tam loh marskej prekopiras...nosilce mislm...s stromom pa tud ni ne vem kok dela ce bos obdrzu od 5ke stevce
No to je pa zelo pohvalno! A potem si ti uporabu od 1.1 5ke menjalnik, pa od 5ke nosilce motorja? A pa to mas instalacijo pri motorju od cliota, pa te samo zanima kam priklopis vakuum cevke?
menjalnik je od 1.1 petke JB1035 in tud vsi nosilci so od petke, od menjlanika itak paseta, tretji je pa malo drugje prevrtan.
za hladilnik, starter mam od petke instalacijo, alternator sem priklopo preko instalacije od cliota ker so od petke kabli prekratki (smo poiskali tista dva kabla v rjavem konektorju), racunalnik je itak preko cliotove instalacije (uporabli smo tri kable iz rjavega konektorja in je motor laufal normalno, upam da jih ne rabi se kaj vec - ali pa kero manj)
glih zato bi rabo vedet kaj je keri kabl iz cliotove instalacije al pa kam se priklopi racunalnik. ostalo mam vse.
vakuum cevke nimam pa se skoraj nic priklopleno, edino tisto kar je ze blo, priklopli smo samo za bencin.