No skratka, kaj nej recm druzga kt gremo naprej Dons sm su iskat zaganjac k stromarju. Cena je bla 60eur brez racuna. Se mi zdi kr realna No zamenane so ble krtacke, potisna tuljava ali drgac recen potisni mehanizm pa lezajne puse, de bo starter lepo predu. Ce ne druzga sm saj mern d bo avto zmerej uzgau
No pa se par slikc le tega. Dz mi je mal nacrte podru, ce ne bi se clio ze veselo okol furou
Mah to bo za silo, dokler ne bo vec dnarja za licarijo pa vse kar spada zravn. Sem vseen se odlocu de se bol splaca mal pocakat pa bo saj res tko kj treba k pa zdej vrat na nos hitet.
Aja pa se neki, mogoce kdo ve kaksne akumulatorje so serijsko tlacl v tele cliote?
Ziiga napisal/-a:Mah to bo za silo, dokler ne bo vec dnarja za licarijo pa vse kar spada zravn. Sem vseen se odlocu de se bol splaca mal pocakat pa bo saj res tko kj treba k pa zdej vrat na nos hitet.
Aja pa se neki, mogoce kdo ve kaksne akumulatorje so serijsko tlacl v tele cliote?
originalni akumulator je imel 40 Ah kasneje sem dal 50 Ah
No ja smo mu mal prvoscl Bosch Silver Plus 63Ah, 610A Mau je velk za cliota, sam bo pa saj normaln uzigal. Razmislam ce bi v kratkem ko bom pr dnarju tud alternator dau obnovit, d bi biu saj sigurn z stromom d nima bit kej Sicr pa tut letvice sm za pod luci dubu. Mal so zdelane kar se za leta spodob, bomo mal pokital, sprickit itd pa bojo spet kt nove Pa se lufte bo treba zacet lovit
Ima mogoce kdo kaksno idejo kje bi dobil zadnje klesce? rabim desne, saj se mi je navoj za nosilec posnel in dejansko samo en vijak drzi. Ce ne bo slo drugace bom pac na novo navoj vrezal
ne resnicno rabm zadnje zavorne celjusti, bolj natancno samo desne.
Drugace si pa imel kar prav glede maske. Bo treba nekaksne distancnike narest. Iz pleha al pa plastike... bomo se vidl Drugace pa racunam da mi bo ta vikend le uspelo avto pripravit na barvanje. Sicer morem se naprej mal u soping za sprickit pa to, ampak bo ze. Jutr dobim 6l elf excelliuma tko de bo tut motorck mal bols podmazan
zakaj bi pa jemou 10-50. skoda dnarja. ze 10-40 je cist dost uredu in ga tut predpisuje renault za te motorje, 5-40 je pa ze sploh vrhunski za ta motor.
glede na elf razpredelnco je 5W40 kr primern olje zame. Mogoce edin slabs mazanje pri prevelki temperaturi Sam nevem ce bom meu tasn srce de bi ga prevec vrteu
Edit: se en copy iz elf strani
ELF EXCELLIUM LDX 5W40
Very high performance lubricant using ELF synthetics technology, intended for all Gasoline and Diesel car engines
ACEA 2004: A3/B4
API: SL/CF
* RENAULT Gasoline and Diesel without Diesel Particulate Filter (except 2.2 dCi)