tut stajerci niso nc bolsiMaTe0 napisal/-a:Vepar jok pa na drevovepar napisal/-a:ma u 3 pm... tle pa se snezinke nism vidu letos
sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomnisssss
- matejpurgar19
ja tle pr nas tut fajn sneguje pa sm se prejle mal po smuciscu vozu pa se je sam udrl v sneg. joj kok sm biv jezn nase. pol sm se pa ene pol ure vn spravlu.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
No malo porocanja . Voznja iz Trebnjega proti Ljubljani. Z eno besedo noro, z drugo pravljicno, z tretjo adrenalinsko
Ze iz Trebnjega ven, se je tik pred avtocesto pokvaril tovornjak na klancu . Zato sem izbral lokalne ceste. Zasnezene in super za vozit
Na Bicu pa zopet na AC in gremo proti LJ. 80km/h brez problema po AC. Bolj sem se blizal LJ, bolj je snezilo in vec snega je bilo. Res noro. Za eno staro Astro zakon
Vidljivost je bila pa prakticno 0m
bom prilepil filmcek voznje. Res me je presenetilo, da je koncno enkrat res zima in po vrhu se fajn suh sneg Pravljica
Ljubljana Polje ga je imela 20min, ko sem prisel domov 12-13cm Cool
Filmcek pa se pride, da ga nalozom
Moj Megancek pa lepo pociva z letnimi gumami pod belo snezno oddejo
Ze iz Trebnjega ven, se je tik pred avtocesto pokvaril tovornjak na klancu . Zato sem izbral lokalne ceste. Zasnezene in super za vozit
bom prilepil filmcek voznje. Res me je presenetilo, da je koncno enkrat res zima in po vrhu se fajn suh sneg Pravljica
Ljubljana Polje ga je imela 20min, ko sem prisel domov 12-13cm Cool
Filmcek pa se pride, da ga nalozom
Moj Megancek pa lepo pociva z letnimi gumami pod belo snezno oddejo
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- Primož Five
- Kraj: Logatec