Omg pa neb ti tega dal v tvojga menda. Jaz bi ta denar ki ste ga dal za pasove rajs porabo za kaj druzga ne vem noAleen napisal/-a:In kok pride taka zadeva ce ni skrivnost......skoda k ni v rumeni barvijero_13 napisal/-a:@naliM: Ja to je tut ena resitev.
@ nightmare: Mas jih v crni, srebrni, rdeci in modri barvi.
Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Ja zdej ko sm zvedu ceno je pa res malo prehudo....nwm noMaTe0 napisal/-a:Omg pa neb ti tega dal v tvojga menda. Jaz bi ta denpasove rajs porabo za kaj druzga ne vem noAleen napisal/-a:In kok pride taka zadeva ce ni skrivnost......skoda k ni v rumeni barvijero_13 napisal/-a:@naliM: Ja to je tut ena resitev.
@ nightmare: Mas jih v crni, srebrni, rdeci in modri barvi.
RENAULT Sport

Popolnoma zgresena pritrditev varnostnih pasov vsaj kar se zadnjega dela tice; meni se zdi celo malo nevarno. Naj me popravi nekdo z vec izkusnjami, ce se motim.
Tocka vpetja bi morala teci po sredini prednjega sedeza (oz. po sredini med tockama vpetja leve in desne strani ob sedezih na tleh), ne pa, da je na vsaki strani zamaknjena proti zunanjemu robu sedeza. Po vsej verjetnosti, se sile v primeru trka ne prenesejo enakomerno na telo, ampak mocneje zategnejo telo na tisti strani, kjer je pot od prednje do zadnje tocke vpetja daljsa. Voznika naj bi bolj zategnilo v desni rami, leva stran pasu pa bi ostala ohlapna.
Tocka vpetja bi morala teci po sredini prednjega sedeza (oz. po sredini med tockama vpetja leve in desne strani ob sedezih na tleh), ne pa, da je na vsaki strani zamaknjena proti zunanjemu robu sedeza. Po vsej verjetnosti, se sile v primeru trka ne prenesejo enakomerno na telo, ampak mocneje zategnejo telo na tisti strani, kjer je pot od prednje do zadnje tocke vpetja daljsa. Voznika naj bi bolj zategnilo v desni rami, leva stran pasu pa bi ostala ohlapna.
Panco, dej prosim razlozi mi kako ti lahko eno stran bolj zategne ko drugo ce mas pa obe enako zategnjene?? sej ti se ne opres na zic pri trku ampak ob pas tut ce je ta mal posrek napelan pac je en del micken dalsi ampak ga tak al tak reguleras ti, s tem ko si ga zategnes. al se mogoce motim? Premikanje pasu levo-desno pa ti omejujejo precke na sedezu.
Rambo, sem razmislju da bi ga fixeru spodi, sam pol je zadnja klop neuporabna, sam po pancotovi logiki bi te spet zategval k je pa uno na sredini avta...
Sicer pa nej pove ker k se na to maal bol spozna, to je pac moja kmecka logika....
Andrej86, ne polcaji nbojo cizt nc veseli k to so pasovi namenjeni za cestno uporabo in majo un E certifikat in se lahko uporabljajo v prometu ce so fixirani na ze obstojece nosilce ki jih je predvidel proizvajalec avta, ampak le ce ti nosilci niso modificirani. Tko da polcaj se lakho sam pod nosom obrise.
Rambo, sem razmislju da bi ga fixeru spodi, sam pol je zadnja klop neuporabna, sam po pancotovi logiki bi te spet zategval k je pa uno na sredini avta...
Sicer pa nej pove ker k se na to maal bol spozna, to je pac moja kmecka logika....
Andrej86, ne polcaji nbojo cizt nc veseli k to so pasovi namenjeni za cestno uporabo in majo un E certifikat in se lahko uporabljajo v prometu ce so fixirani na ze obstojece nosilce ki jih je predvidel proizvajalec avta, ampak le ce ti nosilci niso modificirani. Tko da polcaj se lakho sam pod nosom obrise.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
jero_13 napisal/-a:
policaj: imate homologacijo za tole?
ti: to so cestni pasovi s certifikatom in rodovnikom!
policaj: mate homologacijo?
ti:to ni treba met
policaj:...nimate homologirano?
tablice dol/izrednega tehnicnega....
kaciiiiing
lahko pa probamo en petek
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC