sicer pa a je bla modra zlo napačna?
Clio 1.8 16V l.96 - By Spidojc
Bam88
To bi lahko uzel kot žalitev
Xi
Ma men ni bla kul,preveč je izstopal, ne bi reku če bi bla ista kot avto, drugač pa po notranji strani sem modre pustil pa je kr zanimiv za vidt
No uglavnm danes dobil in zamenjal gume na volanski letvi, lahko rečem da je kar dost občutna razlika proti prej
to je to

spotoma kupu še zadnjo metlico brisalca (10€), za tiste ki ne veste kako zgleda

To bi lahko uzel kot žalitev
Xi
Ma men ni bla kul,preveč je izstopal, ne bi reku če bi bla ista kot avto, drugač pa po notranji strani sem modre pustil pa je kr zanimiv za vidt
No uglavnm danes dobil in zamenjal gume na volanski letvi, lahko rečem da je kar dost občutna razlika proti prej
to je to

spotoma kupu še zadnjo metlico brisalca (10€), za tiste ki ne veste kako zgleda

Zadnjič spremenil Spidojc, dne 28 Apr 2011, 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.

Cena je 40€ za obe, ena 10€ druga tista pomembnejša 30€, sam filling na volanu sem mel zmeraj bol gumijast
pri zavijanju desno je bilo bol izrazito, najprej sem pregledal volanski drog,pa je bil kul, pol pa še letev,in sicer tako, da sem bil v kanalu,avto na tleh, pa da je en pomuval z volanom in se je lepo vidl kako se letev premika sem pa tja
Razlika je,bol direkten volan,brez tistega gumijastega fillinga sploh pri zavijanju desno
Sm se pa kr dost naj***v da sem zamenu.
Razlika je,bol direkten volan,brez tistega gumijastega fillinga sploh pri zavijanju desno
Sm se pa kr dost naj***v da sem zamenu.

- R19-racing
- Kraj: koper