Clio Williams l.94 No. 6035
Nekako se mi zdi, da bi pri raznih zlatarckih ki prodajajo dele pustil za komplet neposkodovano glavo od 16V Cliota toliko denarja, da se rajsi se malo stegnem pa kupim nove odmicne. Jermenice tako ali tako rabim nove, ventile tudi. Tako, da dvakrat dajat denar je brez veze. Sploh pa imam sedaj drugi avto, ki mi cisto vredu sluzi (knock knock).
Pa po pravici povedano me vse ceneje pride. Za Wilija je mesecni obrok za registracijo 70eur, zdaj je 40eur. Benza zre AX manj pa tudi nisem vec pod pritiskom kdaj bom avto zrihtal tako kot prej. Casa imam dovolj, ce se pojavi kaka ugodna varjanta bo mogoce poleti na cesti.
Se vprasanje za tiste, ki delate na Renault servisih:
- Koliko me pridejo sesalni oz. izpusni ventili (po komadu)?
Pa po pravici povedano me vse ceneje pride. Za Wilija je mesecni obrok za registracijo 70eur, zdaj je 40eur. Benza zre AX manj pa tudi nisem vec pod pritiskom kdaj bom avto zrihtal tako kot prej. Casa imam dovolj, ce se pojavi kaka ugodna varjanta bo mogoce poleti na cesti.
Se vprasanje za tiste, ki delate na Renault servisih:
- Koliko me pridejo sesalni oz. izpusni ventili (po komadu)?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

To je res. Samo ko sem jaz nekaj saril po tujih forumih in raznih eBayih je koplet dostikrat pomenil "komplet sesalnih" ali "komplet izpusnih", ker niso enaki.R19 napisal/-a:Garnitura je zmiraj pomenila komplet
Boljs izpast butast prej, kot pa se potem praskat po glavi kje je 8 ventilov...
Clio 2.0 16V Williams 94'

- Primož Five
- Kraj: Logatec