Clio II ph2 1.5 dci - d_leonit-ITG filter(str. 33)
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Verjetno da nimas, ker za camber nastavljat bi mogu met gor pr salci tko narjen:d_leonit napisal/-a:Am to pa mislm da ni za nastavlat. A mas mogoce kaksno sliko, kako se to pri teb nastavlja?(lahko tut na pm)CliYo II napisal/-a:aja... a mas odspredi kej za nastavljat previs (+/-3°)

Enigma motorsport
sej ni nc posebnga...zgornja luknja na amortizerju (tam ko je pesto prsravfano na amortizer) je podolgovata pa en sravf pride iz amortizerja vn k se naslon pol na pesto (tist sravf je sam zato da lahko nastavs na obeh starneh enakod_leonit napisal/-a:Am to pa mislm da ni za nastavlat. A mas mogoce kaksno sliko, kako se to pri teb nastavlja?(lahko tut na pm)CliYo II napisal/-a:aja... a mas odspredi kej za nastavljat previs (+/-3°)
Danes sem se odpeljal k Jenkotu da so mi koncno zmontirali amortizerje na cliota...
. Po 2h posegu... (se je menjalo tudi zunanje in notranje koncnike) je avto le sedel na tla z novimi KONI amortizerji.
Trdoto smo nastimali na srednje, in je ze kar precej trdo(bol kot prej z h&r vzmetmi)...si ne upam predstavlat kako je, ko je do konca
.
Glede visine: zadaj je sedaj malo visji...priblizno 5mm...ni mi jasno kako ampak je(h&r 3cm---koni 4.5cm
).Upam da se bo zadaj se kaj posedl
. Spredaj je sel pa za 1cm bolj dol (sprednji odbijac je 11cm od tal)...vendar bi se dalo se za dobra 2cm bol v podn
, vendar potem bi bil ze prevec v kajlo
. Glede voznje se ne morem velik povedat, ker so se zimske gume pa mokra cesta
, vendar po nekaj sprobanih ovinkih je razlika ocitna
(samo se letne gume, pa bo gokard..hehe
)
Slike sledijo jutri
lp
Dejan
Trdoto smo nastimali na srednje, in je ze kar precej trdo(bol kot prej z h&r vzmetmi)...si ne upam predstavlat kako je, ko je do konca
Glede visine: zadaj je sedaj malo visji...priblizno 5mm...ni mi jasno kako ampak je(h&r 3cm---koni 4.5cm
Slike sledijo jutri
lp
Dejan
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Ja je kr precej trdoclio_dizel napisal/-a:
glede zadaj - upam da se bo res kej posedlo...
glede trdote - trsi kot je bil s h&r?? pa ze prej si reku da je trsi kot moj na vuginih amortizerjih... to pol ni zame - kaj ces, staramo se
drugace pa naj ti dobro sluzijo
No me veseli da si koncno dobu. upam da se ti bo posedu, kar sicer mocno dvomim. Jaz mam zdele mal bl na mehko nastiman k polet, polet je treba se mal bl zategnt, da je fino trdo, bos pa vidu k bos dal letne gume gor bos pa takoj mal odtegnu ker bo trdo. Drugac pa ce je avto pretrd te bo cez lukne na ovinkih prevec metal, zato tud jaz nimam do konca zategnen.
Ce pa do konca zategnem poj pa praste JURRE-ta kako je to vozt, po ljubljani ne mores sploh vozt, ker te premetava, ker tist pa nima skor nc vec hoda.
Ce mas se kako vprasanje glede nastavitve trdoti ves kje sm
Ce pa do konca zategnem poj pa praste JURRE-ta kako je to vozt, po ljubljani ne mores sploh vozt, ker te premetava, ker tist pa nima skor nc vec hoda.
!!!! My EX Car !!!!!

Ja jaz tut bl dvomim da se bo zadi se kej posedl..mogoce pol centina ce se bo (upejmo da bo)Pro2Type napisal/-a:No me veseli da si koncno dobu. upam da se ti bo posedu, kar sicer mocno dvomim. Jaz mam zdele mal bl na mehko nastiman k polet, polet je treba se mal bl zategnt, da je fino trdo, bos pa vidu k bos dal letne gume gor bos pa takoj mal odtegnu ker bo trdo. Drugac pa ce je avto pretrd te bo cez lukne na ovinkih prevec metal, zato tud jaz nimam do konca zategnen.
Se nekaj obljubljenih slik:

lp
Dejan
Pa k bos tkole zategoval mors vedt da prvih par kilometrov se ni optimalna trdota k se mora olje zlaufat, tko da se mors mal vozt da bo zeljena trdota. Je pa res da pr men gre tist jezicek k se vrti gor za 2 polna kroga, in k 1 krog zavrtis se skor ne opazi, bolj k gres pa prot koncu je pa trdo. In merkej da bos oba enako zategnu!!
Zategn do konca pa se pejd pelat
Zategn do konca pa se pejd pelat
!!!! My EX Car !!!!!