ClioOwner napisal/-a:...samo je Renault znak na predni maski za moj okus premajhen. Vecji bi morau bit
se strinjam . na tem odbijacu je bila narejena ze v originalu vdolbina za zank. najprej sem mislil dat originalnega od tega cliota, ampak sem ga pomeril sele po barvanju in se tako slampasto prilega da od blizu nebi bilo lepo za pogledat. potem sem seveda iskal manjsega, da bo sel lepo v luknjo. ko sem zdaj popravljal odbijac znaka nisem imel namena ne odstranjat ne spreminjat. samo potem mi je padlo na pamet da mogoce nebi zgledalo slabo ce bi luknjo zaprl in gor prikital se vecji znak - npr. od clio III. ma zdej kar je je....
_BosTeK_ napisal/-a:nisi imel namena spredaj dat rs odbijaca?
ja, pred leti
se tri fotke z "malenkost" boljsim fotografom in aparatom, ki so nastale na Tuning Fantasy partyu v Kranju
v zadnem postu men pokaze sam dve fotki ?
pa se te dve bi ble loh fuuuuuuuuuuul lepse ce neb blo unih flyrjov gor no sj vem d rd delas reklamo sam za tistih 5min bi loh dol uzev
pa ke ti staknes te lokacije za slikat avto ?
a prodajas ti tole zverco al kaj tist tm spodi napisan pod prvim slikam ?
86-4PJ napisal/-a::v zadnem postu men pokaze sam dve fotki ?
men kaze tri...
86-4PJ napisal/-a::pa se te dve bi ble loh fuuuuuuuuuuul lepse ce neb blo unih flyrjov gor no sj vem d rd delas reklamo sam za tistih 5min bi loh dol uzev
ma nisem jih dol jemal k so bli took lepo zlozeni
86-4PJ napisal/-a::pa ke ti staknes te lokacije za slikat avto ?
ah ta pa res ni nc posebnga. na morje se mi pa ni dal furat tko kot lani
86-4PJ napisal/-a::a prodajas ti tole zverco al kaj tist tm spodi napisan pod prvim slikam ?
na avto.netu ga se ni, sam pocas bi pa bil cas za kksno menjavo ane