Bom vido kaki bo ko ga dobim v sob. pa kak bo pasal zraven tale moder Ceprav mam modro notranjost se mi zdi da nebo tak slabo prislo. Ce ne pa ga bom preobleko v crno. 15k pa naredi lepo?
Evo ga Zlo presenecen ker zlo lepo pase Sploh k barvi notranjosti.
edino fino ga je treba se spolirat menjat lepo tiste vijake ( za lepse ) in pa renault znak pride lepo na sredini.
Raid 320mm
Zdaj pa nasledn updat bomo malo se igrali z notranjostjo Menjal bom bunko pa manseto, pa podlago za stevec bom naredil v beli modri podlagi Tak da bo zazigalo
Malo manjsi je Bunko bom kupil tukaj v mb v hocah...Top avto....je taka nalepka pa se da preko...cena je okoli 1500 za dve Ce ces ti sendam eno Ne vem tocno ceno kolko je....
MaTe0 napisal/-a:Malo manjsi je Bunko bom kupil tukaj v mb v hocah...Top avto....je taka nalepka pa se da preko...cena je okoli 1500 za dve Ce ces ti sendam eno Ne vem tocno ceno kolko je....
Tej hehe ja res je
jst bi tut meu bunko, ko jih bos imel posliki in se bova zmenla za uno drugo
PS: original bunka se mi je pred casom snela (ko sem v okolici MBja iskal HP Prestranek v casu rallyja v MBju), pol sm jo pa zalimu in upam, da jo bom lahko sploh dol spravu
Hehe No ql ... ju3 upam da bo punca mela vec casa in bo mi sla v trgovino kupit tisto nalepko Je pa tak bolj crna in ma lepo renault znak No bom poslikal No ja je kr zive barve...Malo bolj turkizne je od preoblek...ceprav lepo pase noter...obracat gre lazje pa se 3 krake ma...je pa na novo preoblecen v usnje