2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
A bo stevec se naprej digitalen ali bo po novem analogen? Se najbolje bi bilo, ce bi to odlocitev prepustili kupcem, js bi definitivno izbral digitalnega, ker mi je zakon.
A bo dynamique oprema serijsko vsebovala avtoradio+cd? Pa vidim, da ima pred sovoznikovim sedezem tudi zaprt predal. Bo le-ta hlajen s klimo kot pri ostalih modelih Renault?
Don`t worry, be happy:)
sej sam sebe ne mores srecat!!!sal3 napisal/-a:to so vse ugibanja... tocne cene pa se nekaj casa ne bo. ucer sm zvedu da so ga ze testiral na cestitrance0 napisal/-a:Lep avto.Cena za osnovno verzijo bo dobra 2 mio sit, kar ni pretirano. Najbrz bo za 2.5 mio sit ze kar solidno opremljen s 16v masino.
prejsni teden naj se bi v zgodnjih jutranjih urah testni voznik vozil po NM
to bi blo presenecenje ce ga bi srecal
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- Need 4 ultra speed
Res da je sop to, ampak je zelo podobna serijski. Pomojem mnenju deluje prevec plasticno podobno kot v Modus-u (cenena plastika)metallic napisal/-a:Jest mam filling, da se nam bo se kolcal po taki notranjosti.Solero napisal/-a:Kaj pa vem meni nekak ne potegne notranjost..Upam, da se motm no.
Aja pa tisti, ki se je igral v photoshop-u je nardil nekaj "napakic". Le nekaj opazk. Zakaj bi imel so-voznik joystick za nastavljanje ogledal. Manjka stikalo za dvig sip na sovoznikovi strani. Prestavna rocica je kr od Megana z 6.stopenjskim menjalnikom, radio,... Delal je po fotografskem spominu, namesto,da bi narisal kar je videl,je raje sel v photoshop