Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Re: Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
http://www.avtomanija.com/fotoz/novosti ... /cenik.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni bilo mišljeno nič slabega. Talisman mi je na oko še vedno všeč (Sprednje LED, zadnje luči). Morda sem pričakoval preveč, ko sem se pa pa usedel not, pa ni bilo več iste navdušenosti in osebno, če bi sedaj kupoval nov avto mi je postala notranjost, materiali in prostornost novega Passata bolj všeč, cena pa je zelo podobna. Takšen je samo moj občutek, saj sem primerjal oba, je pa šlo za kratek test in za kaj bolj temeljitega bi potreboval seveda dlje časa.
Za moj okus bi bilo nekaj potrebno narediti na notranjosti in bi bil super paket.
Upam, da bo model vseeno uspešen in bo dobro nasledil Laguno.
Za moj okus bi bilo nekaj potrebno narediti na notranjosti in bi bil super paket.
Upam, da bo model vseeno uspešen in bo dobro nasledil Laguno.
- Sport Driver
Sem bil pri Malgaju danes in sem malo bolj v miru pogledal Talismana z Zen opremo( v Zagrebu je bila gužva). Meni je všeč, prosora zadaj ogromno, sicer res nisem ravno visok pa vseeno. Materjali notranjosti so čisto podobni, le "tepih" v prtljažniku je v talismanu občutno bolj premium. Sestavljen je bil videti vredu, česar za našo Laguno, ki je bila tudi ena prvih v SLO ne morem reči.

Malgaj bo imel testnega 1.6 Dci 160 Zen s paketom 4Control, večjim ekranom...
Za testirat bo predvidoma konec naslednjega tedna.

Sent from my XT1068 using Tapatalk

Malgaj bo imel testnega 1.6 Dci 160 Zen s paketom 4Control, večjim ekranom...
Za testirat bo predvidoma konec naslednjega tedna.

Sent from my XT1068 using Tapatalk
Medtem ko se v Evropi zelo počasi začenja prodaja, so Korejci dobesedno ponoreli 
Samsung SM6 (aka Talisman) je že prodajna uspešnica:
LINK
Samsung SM6 (aka Talisman) je že prodajna uspešnica:
LINK
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Danes sem ga pelu priu ASP u lescah, bil je intial karavan z masažo in vsem mogočim 1.6dci EDC. Kar se tiče motorja pa menjalnika je dokaj pogreb. Pred tem sem vozil edino Capturja 1.2 tce z edc, pa je po občutku hitrejš prestavlalo kot to. Sam izgled pa sevede super 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
A je EDC 6 prestav al 7 pri tem motorju?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
6.
Ampak meni se ni zdel počasen, prej uglajen al kako bi rekel... Si poskusil zamenjat "mode"?
Ampak meni se ni zdel počasen, prej uglajen al kako bi rekel... Si poskusil zamenjat "mode"?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
V sport sam obrate nabija to je pa to. To govorim za menjavo pri polnem plinu
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Se je treba na avtomatika malo navadit, pa včasih za kakšen cm popustit gas in precej lepše prestavi 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
- Golddevvil
Za bolj športne tipe bo treba počakat na tega:
http://i1.wp.com/carssoo.com/wp-content ... n-RS-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i1.wp.com/carssoo.com/wp-content ... n-RS-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
EDC pri dizlu ima 6 prestav, tako kot v Espaceu in tudi meni se ta kombinacija ne zdi optimalna. Se mi ni zdela v Espaceu in se mi ne zdi v Talismanu.
Pa ne vem v čem je finta, konjev in navora bi po podatkih moralo bit dost, sam občutek je pa tak... gumijast. Avto ne skoč, kot bi pričakoval. Je bolj "gosposki" ja [emoji38]
Pa ne vem v čem je finta, konjev in navora bi po podatkih moralo bit dost, sam občutek je pa tak... gumijast. Avto ne skoč, kot bi pričakoval. Je bolj "gosposki" ja [emoji38]

- TwingoLove
Evo, še sam šel testirat Talismana limuzino 160 EDC Initiale oprema. Urca pa pol na voljo, skušal sem izkoristit koliko se je dalo, si nastavit sedež, števce, klimo itd..
Avto je lep! Tu sploh nimam kaj za pripomnit, žal mi je edino to da ni bilo možno vozit karavana.
4Control me je pozitivno presenetil, avto je zelo okreten, poskočen čez ovinke in se lepo drži ceste s temi 19" "valjari".
Osebno mi sedeži niso ustrezali v tisti uri pa pol ko sem ga imel možnost vozit. Podpora hrbta je zame previsoka, ledveni del pa sem pričakoval bolj ozek in oprijet. (ok mogoče še morm mal kruheka popapat
)
EDC menjalnik pa tako ste že napisali, na čase deluje zmeden. V sport mode avto samo nabija obrate in se dere, eco mjah ni ravno eco ko pa je poraba bila 6.7l /100km (prevozil 80km v eco delno avtocesta 100km/h ostalo regionalne) Avtomatika sem navajen. Pogrešal sem tudi to, da avto preprosto noče sam zavirat z motorjem. Pač pusti ga tam v najvišji prestavi, da pade do 1000 obratov potem pa menja če je res že treba... -.- ročno menjevanje navzdol pa mi je delovalo zelo divje :S
Preglednost je pa zelo tak tak.. slaba. Upam da je v karavanu kaj boljša.
Pa še zadnja ki me je ful zmotla.. mogoče samo mene ampak ok. Zvočniki v prtljažniku.. like whaat? :O
https://drive.google.com/open?id=0B2W6J ... UFKNmpXWmc" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto je drugače fenomenalen, dizajn, oblika, barva, oprema res top! Me je navdušil! Ampak definitivno ročni menjalnik...
https://drive.google.com/open?id=0B2W6J ... TRPNkpVWGM" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto je lep! Tu sploh nimam kaj za pripomnit, žal mi je edino to da ni bilo možno vozit karavana.
4Control me je pozitivno presenetil, avto je zelo okreten, poskočen čez ovinke in se lepo drži ceste s temi 19" "valjari".
Osebno mi sedeži niso ustrezali v tisti uri pa pol ko sem ga imel možnost vozit. Podpora hrbta je zame previsoka, ledveni del pa sem pričakoval bolj ozek in oprijet. (ok mogoče še morm mal kruheka popapat
EDC menjalnik pa tako ste že napisali, na čase deluje zmeden. V sport mode avto samo nabija obrate in se dere, eco mjah ni ravno eco ko pa je poraba bila 6.7l /100km (prevozil 80km v eco delno avtocesta 100km/h ostalo regionalne) Avtomatika sem navajen. Pogrešal sem tudi to, da avto preprosto noče sam zavirat z motorjem. Pač pusti ga tam v najvišji prestavi, da pade do 1000 obratov potem pa menja če je res že treba... -.- ročno menjevanje navzdol pa mi je delovalo zelo divje :S
Preglednost je pa zelo tak tak.. slaba. Upam da je v karavanu kaj boljša.
Pa še zadnja ki me je ful zmotla.. mogoče samo mene ampak ok. Zvočniki v prtljažniku.. like whaat? :O
https://drive.google.com/open?id=0B2W6J ... UFKNmpXWmc" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto je drugače fenomenalen, dizajn, oblika, barva, oprema res top! Me je navdušil! Ampak definitivno ročni menjalnik...
https://drive.google.com/open?id=0B2W6J ... TRPNkpVWGM" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Mogoče je tole v prtljažniku samo woofer? Insignia recimo ma isto. Nizkotonc zarad lastnosti nizkih frelvenc ne rab bit tok bliz.